
Традиційно деруни готуються з невеликого набору продуктів: як правило, господині обходяться картоплею, цибулею, сіллю, іноді додають яйця і спеції, передають Патріоти України.
Однак при такому підході страва завжди матиме звичний смак. Якщо ж ви любите експерименти, то варто продумати додаткові компоненти, які зроблять деруни яскравішими та цікавішими.
Часник
Цей простий компонент робить деруни апетитнішими, адже у них з’являється особливий аромат і нотки смаку. Багато часнику не потрібно — достатньо парочки зубчиків на стандартну порцію.
Борошно
Не всі люблять додавати цей компонент, вважаючи, що через це традиційні деруни перетворюються на картопляні оладки. Однак варто просто спробувати додати 3-4 ложки борошна. Структура тіста стане більш однорідною, що значно покращить консистенцію дерунів.
Копчений сир
Цей продукт здається зовсім незвичним, але спробувати такі деруни однозначно варто. У страви з’явиться яскравий відтінок смаку, який багатьом сподобається. Цікавий факт полягає в тому, що копчений сир надає страві соковитості та пишності. Найкраще подрібнювати інгредієнт за допомогою терки та вводити до інших компонентів на фінальному етапі. Спробуйте приготувати деруни з додатковими інгредієнтами — буде смачно!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....