
Солодке ківі таке смачне, а от з кислим позитивні емоції відсутні. Ще й гроші на то довелося витратити. Хто ж знав, що воно нездале. Врятувати невдале придбання можна. Розповімо про один лайфхак, передають Патріоти України.
Недозрілі ківі врятувати досить просто. Сходіть ще раз в магазин та виберіть кілька стиглих яблук. От вони й будуть допомагати дозрівати.
Покладіть яблука з ківі в один пакет. Зав’яжіть його та залиште в приміщенні. Яблука виділяють етилен, який допоможе дозріти іншим плодам. Буквально один чи два дні та ви можете смакувати вже значно солодші ківі.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...