
Солодке ківі таке смачне, а от з кислим позитивні емоції відсутні. Ще й гроші на то довелося витратити. Хто ж знав, що воно нездале. Врятувати невдале придбання можна. Розповімо про один лайфхак, передають Патріоти України.
Недозрілі ківі врятувати досить просто. Сходіть ще раз в магазин та виберіть кілька стиглих яблук. От вони й будуть допомагати дозрівати.
Покладіть яблука з ківі в один пакет. Зав’яжіть його та залиште в приміщенні. Яблука виділяють етилен, який допоможе дозріти іншим плодам. Буквально один чи два дні та ви можете смакувати вже значно солодші ківі.
Починаєте день з кави або фруктів? Будьте обережні! Клінічний дієтолог Наталія Григлевська розповіла, які продукти вона уникає натщесерце і чому це важливо для здоров’я шлунково-кишкового тракту, передають Патріоти України. Овочі, що викликають газоутв...
Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...