Навіть якщо оселедець надто солоний на смак, то це не привід відмовлятися від страви, передають Патріоти України.
Господині знають, що є кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Приємного і малосоленого смаку можна досягти всього кількома способами.
Деякі вимочують рибу у холодній воді. Вимочувати оселедця потрібно протягом 3 годин. Рідину слід змінювати кілька разів.
Однак є один недолік: риба може стати занадто водянистою.
Інші господині поміщають пересолену рибу у міцний несолодкий чай. Напій може трохи змінити смак і запах продукту.
В даному випадку можна використовувати не лише звичайний чорний чай, а й на основі трав.
Є ще один варіант для тих, хто любить легку кислинку. Для цього кулінари беруть лимонний сік і змішують з теплою водою у співвідношенні 1 до 3.
У наш час більшість людей проводять години за екранами телефонів, комп'ютерів і телевізорів, що має негативний вплив на наше зір. Але є хороша новина: вчені довели, що деякі продукти можуть допомогти відновити здоров'я очей і покращити зір, передають П...
Чорна кава - це улюблений напій для багатьох, але не кожному до вподоби його гіркота. Якщо ви хочете покращити смак чорної кави, не збільшуючи кількість калорій, є один несподіваний інгредієнт, який може змінити все, передають Патріоти України. За слов...