Якщо ви купили помідори, а вони не дуже смачні, кислі й водянисті, то радимо згадати, що зараз травень і ще не зовсім сезон для томатів із городу. А якщо серйозно, то до липня чекати не хочеться і часто врожай із теплиць смачний. Але якщо у вас не той випадок, то запам’ятайте один не дуже секретний секрет, передають Патріоти України.
Для того, щоб помідори для салату були смачніші, треба їх порізати та присипати цукром. Через 3-5 хвилин цукор розчиниться і покращить смак, при цьому збереться томатна кислинка.
Саме так працює і рятівний спосіб покращення борщу: наприкінці варіння господині додають 1-2 ст.л. цукру, навіть якщо буряк не дуже смачний або томатна заправка, солодкий присмак із овочами змінить ситуацію на краще.
Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...
Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...