Що робити, якщо помідори кислі? Є один секрет

Якщо ви купили помідори, а вони не дуже смачні, кислі й водянисті, то радимо згадати, що зараз травень і ще не зовсім сезон для томатів із городу. А якщо серйозно, то до липня чекати не хочеться і часто врожай із теплиць смачний. Але якщо у вас не той випадок, то запам’ятайте один не дуже секретний секрет, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб помідори для салату були смачніші, треба їх порізати та присипати цукром. Через 3-5 хвилин цукор розчиниться і покращить смак, при цьому збереться томатна кислинка.

Саме так працює і рятівний спосіб покращення борщу: наприкінці варіння господині додають 1-2 ст.л. цукру, навіть якщо буряк не дуже смачний або томатна заправка, солодкий присмак із овочами змінить ситуацію на краще.

Вечеряти після 18:00 можна! Дієтологи пояснюють, чому це безпечно

субота, 15 листопад 2025, 17:14

Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...

Ви будете здивовані! Ці продукти містять більше вітаміну С, ніж апельсин

субота, 15 листопад 2025, 9:15

Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...