Варення в принципі має би солодким, але не нудотним. Втім, помилка з кількістю додавання цукру, є досить поширеною, передають Патріоти України.
Однак виправити помилку можна навіть після того, як варення вже приготували.
Рекомендація проста: якщо баланс інгредієнтів був порушений, необхідно або знизити кількість зайвого компонента, або заповнити дефіцит іншого.
Звичайно, «вилучити» цукор з десерту не вийде. Тому нудотне варення потрібно розбавити чимось несолодким.
У ролі «рятівного засобу» виступить ще одна порція варення, яка була зварена без додавання цукру.
Зрозуміло, займатися приготуванням варення ще раз не хочеться. Це досить важкий та стомлюючий процес.
Існують менш «витратні» способи зробити десерт менш нудним.
Можна спробувати замаскувати зайві смакові відтінки шляхом розведення варення невеликою кількістю кислинки. Для цього варто використати лимонну кислоту.
Іноді допомагає додавання у варення простої води.
Крім того, іноді десерт можна залишити таким, яким він вийшов. Тоді використовувати його потрібно буде в менших кількостях (наприклад, при вживанні з чаєм або додавати при приготуванні компоту замість цукру, також використовувати як інгредієнт для інших страв).
Дієтологи назвали 10 найкращих низькокалорійних продуктів, які допомагають залишатися ситими та контролювати апетит, передають Патріоти України. Низькокалорійні страви містять відносно мало калорій на порцію, але завдяки білку, клітковині чи високому в...
Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі, і для багатьох людей він асоціюється саме з тарілкою пластівців. Цей продукт давно став символом швидкого та зручного початку дня, адже не потребує багато часу на приготування, передають Патріоти України....