Варення в принципі має би солодким, але не нудотним. Втім, помилка з кількістю додавання цукру, є досить поширеною, передають Патріоти України.
Однак виправити помилку можна навіть після того, як варення вже приготували.
Рекомендація проста: якщо баланс інгредієнтів був порушений, необхідно або знизити кількість зайвого компонента, або заповнити дефіцит іншого.
Звичайно, «вилучити» цукор з десерту не вийде. Тому нудотне варення потрібно розбавити чимось несолодким.
У ролі «рятівного засобу» виступить ще одна порція варення, яка була зварена без додавання цукру.
Зрозуміло, займатися приготуванням варення ще раз не хочеться. Це досить важкий та стомлюючий процес.
Існують менш «витратні» способи зробити десерт менш нудним.
Можна спробувати замаскувати зайві смакові відтінки шляхом розведення варення невеликою кількістю кислинки. Для цього варто використати лимонну кислоту.
Іноді допомагає додавання у варення простої води.
Крім того, іноді десерт можна залишити таким, яким він вийшов. Тоді використовувати його потрібно буде в менших кількостях (наприклад, при вживанні з чаєм або додавати при приготуванні компоту замість цукру, також використовувати як інгредієнт для інших страв).
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...