Що робити, щоб буряк не пофарбував решту інгредієнтів у вінегреті

Овочевий вінегрет - це смачний та корисний салат, який люблять у кожній родині. Досвідчені кулінари розповіли секрет приготування вінегрету, в якому кожен інгредієнт зберігає свій натуральний колір і не просочується буряковим соком, зазначають Патріоти України.

Різнокольоровий вінегрет

Інгредієнти:

  • 3 картоплі
  • 2 невеликі буряки
  • 1 морква
  • 3 солоних огірків
  • 30 г зеленої цибулі
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • Сіль та мелений чорний перець

Спосіб приготування:

Ретельно промийте овочі під проточною водою і відваріть до готовності. Потім остудіть та очистіть від шкірки.

Тепер головна хитрість апетитного вінегрету, в якому буряк не просочить своїм соком і не забарвить решту інгредієнтів у яскраво-малиновий колір.

Наріжте коренеплід дрібним кубиком в окрему миску, полийте оливковою олією, перемішайте і відставте убік.Поріжте дрібними кубиками картопля, морква та огірки. З'єднайте овочі в глибокій мисці, додайте подрібнену зелену цибулю і перемішайте. Посоліть і поперчіть до смаку.

В самому кінці перекладіть у салат заправлений олією буряк, знову перемішайте. Ця маленька хитрість дозволить вам отримати яскравий та смачний вінегрет.

До речі, дуже смачний вінегрет виходить із додаванням відвареної квасолі, квашеної капусти. До свят до салату можна додати крабові палички або нарізані кубиками тушки варених кальмарів. Смачного!

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Не готуйте так омлет! Ці помилки зіпсують страву

четвер, 28 березень 2024, 8:59

Під час приготування омлет дуже часто опадає і стає схожим на звичайний млинець. Через це він виходить несмачним. А псують страву всьогтдекілька помилок, які часто допускають, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповість, що не варто робити...