Овочевий вінегрет - це смачний та корисний салат, який люблять у кожній родині. Досвідчені кулінари розповіли секрет приготування вінегрету, в якому кожен інгредієнт зберігає свій натуральний колір і не просочується буряковим соком, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Ретельно промийте овочі під проточною водою і відваріть до готовності. Потім остудіть та очистіть від шкірки.
Тепер головна хитрість апетитного вінегрету, в якому буряк не просочить своїм соком і не забарвить решту інгредієнтів у яскраво-малиновий колір.
Наріжте коренеплід дрібним кубиком в окрему миску, полийте оливковою олією, перемішайте і відставте убік.Поріжте дрібними кубиками картопля, морква та огірки. З'єднайте овочі в глибокій мисці, додайте подрібнену зелену цибулю і перемішайте. Посоліть і поперчіть до смаку.
В самому кінці перекладіть у салат заправлений олією буряк, знову перемішайте. Ця маленька хитрість дозволить вам отримати яскравий та смачний вінегрет.
До речі, дуже смачний вінегрет виходить із додаванням відвареної квасолі, квашеної капусти. До свят до салату можна додати крабові палички або нарізані кубиками тушки варених кальмарів. Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...