Що робити, щоб картопля на деруни не темніла

Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України.

Подробиці

Деруни після смаження матимуть світлий відтінок, а присмак ніколи не буде жорстким, якщо зробити одну дію.

Обшпарте окропом картопляну масу, але не водою, а молоком, що закипіло. Саме свіже молоко зробить картоплю знову світлою.

Обсушіть трішки картоплю і починайте готувати деруни. Обов’язково додайте сіль та цибулинку, дрібно порізавши або потерши.

Деруни будуть м’якими, якщо до їх складу додати 1-1,5 ложки сметани. А під час смаження не забувати одну сторону готувати під кришкою. При цьому скоринка буде і м’яка серединка.

Як зрозуміти, що в організмі забагато токсинів? ТОП-6 очевидних симптомів

понеділок, 18 серпень 2025, 16:45

Відчуваєте постійну втому, незважаючи на повноцінний сон? Кофе більше не заряджає енергією, а настрій "скаче" без видимої причини? Можливо, це не просто стрес або брак вітамінів, а сигнал організму про надлишок токсинів, передають Патріоти України. 6 о...

Ветеринари назвали небезпечні для собак овочі - уникайте їх у раціоні улюбленця!

понеділок, 18 серпень 2025, 10:45

Експерти склали список із семи овочів, які категорично не можна давати собакам, адже деякі з них становлять серйозну загрозу для здоров’я наших улюбленців, передають Патріоти України. Наші домашні собаки не можуть їсти багато того, що ми вживаємо щодня...