Смачні консервовані помідори - справжня знахідка взимку. І саме зараз потрібно подбати про те, щоб у холодну пору року спокійно насолоджуватися ними, передають Патріоти України.
Під час консервації цих овочів у господинь часто виникає та сама проблема: томати в банці тріскаються, через що втрачають свій вигляд, а згодом це впливає і на смак консервації.
Перший спосіб
Одна досить проста маніпуляція може врятувати результат. Так, необхідно перед тим, як відправляти помідори в банку, дати їй добре "пропотіти": на дно налити трохи маринаду і залишити постояти.
Потім маринад потрібно поступово доливати в банки, при цьому кожна наступна порція повинна бути гарячішою за попередню.
Другий спосіб
Цей метод набагато легший, тому що він узагалі може зайняти буквально кілька секунд. Щоб помідори не тріскалися, їх потрібно проколоти перед консервацією. Зробити це можна за допомогою зубочистки. Місце проколу – біля плодоніжки. Ці два способи повинні уберегти ваші томати і допоможуть їм зберегти привабливий вигляд
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...