Смачні консервовані помідори - справжня знахідка взимку. І саме зараз потрібно подбати про те, щоб у холодну пору року спокійно насолоджуватися ними, передають Патріоти України.
Під час консервації цих овочів у господинь часто виникає та сама проблема: томати в банці тріскаються, через що втрачають свій вигляд, а згодом це впливає і на смак консервації.
Перший спосіб
Одна досить проста маніпуляція може врятувати результат. Так, необхідно перед тим, як відправляти помідори в банку, дати їй добре "пропотіти": на дно налити трохи маринаду і залишити постояти.
Потім маринад потрібно поступово доливати в банки, при цьому кожна наступна порція повинна бути гарячішою за попередню.
Другий спосіб
Цей метод набагато легший, тому що він узагалі може зайняти буквально кілька секунд. Щоб помідори не тріскалися, їх потрібно проколоти перед консервацією. Зробити це можна за допомогою зубочистки. Місце проколу – біля плодоніжки. Ці два способи повинні уберегти ваші томати і допоможуть їм зберегти привабливий вигляд
Котлети є стравою універсальною та популярною, тому у кожного кухаря є свої секрети приготування. Під час готування більшість господарок експериментує на кухні, удосконалюючи класичні рецепти, передають Патріоти України. З часом багато страв дещо зміню...
Омлет є відмінним варіантом для смачного та корисного прийому їжі у будь-який час, передають Патріоти України. Страву може приготувати кожен, оскільки складається омлет із найпростіших інгредієнтів. Потрібно лише змішати молоко та яйця. Урізноманітнити...