Що встромити в пиріг з ягодами, щоб він не підгорів

Приготування випічки, у складі якої є фрукти чи ягоди, може супроводжуватися великою неприємністю. Йдеться про витікання соку із плодів. Рідина виявляється зовні та підгорає, передають Патріоти України.

Замість рум’яної поверхні у верхній та нижній частині пирога можуть утворитися «вуглинки».

Подроибці

У результаті випічка втрачає апетитний зовнішній вигляд і нормальну консистенцію, набуваючи при цьому неприємного присмаку. Така страва навряд чи потішить домочадців.

Проте уникнути такого результату досить легко. Якщо встромити в пиріг один продукт, то фруктовий чи ягідний сік не завдадуть страві жодної шкоди.

Що встромити у випічку

Перед тим як поставити деко з пирогом у духову шафу, у майбутню страву потрібно встановити сирі макаронні вироби.

Вони мають бути у вигляді прямих трубочок, які після встановлення у випічку «дивляться» вгору.

Ідеальний варіант – кілька макаронин, що належать до різновиду тортильйони або ригатоні.

Макаронні вироби повинні бути в тому місці, де розташована начинка.

В результаті сік, що виділився з фруктів або ягід під впливом високих температур, залишиться в порожнині макаронів і не виллється назовні.

Після приготування пирога макаронні вироби необхідно вийняти та викинути. Сама випічка виглядатиме ідеальною.

Джерело: ПростоВей

Ви могли це не знати! Яка частина курки найнебезпечніша і чому

середа, 17 грудень 2025, 7:49

Запечена, смажена, варена - це все про варіанти приготування курки, яку вміють готувати всі. Дієтологи рекомендують готувати куряче м'ясо в духовці, але так, щоб м'ясо було без скоринки, так воно буде не тільки соковитим і смачним, а й корисним, переда...

Природний процес? Чому взимку хочеться їсти сильніше та як це контролювати

середа, 17 грудень 2025, 6:45

Якщо взимку ви відчуваєте сильніший голод і постійно хочете макаронів, хліба чи шоколаду, не дивуйтеся. Це не забаганка, а природний сигнал вашого тіла. Організму потрібне додаткове паливо, щоб зігрітися в холодну погоду. Про це пише Daily Express, пер...