Приготування випічки, у складі якої є фрукти чи ягоди, може супроводжуватися великою неприємністю. Йдеться про витікання соку із плодів. Рідина виявляється зовні та підгорає. Замість рум’яної поверхні у верхній та нижній частині пирога можуть утворитися «вуглинки», передають Патріоти України.
У результаті випічка втрачає апетитний зовнішній вигляд і нормальну консистенцію, набуваючи при цьому неприємного присмаку. Така страва навряд чи потішить домочадців.
Проте уникнути такого результату досить легко. Якщо встромити в пиріг один продукт, то фруктовий чи ягідний сік не завдадуть страві жодної шкоди.
Перед тим як поставити деко з пирогом у духову шафу, у майбутню страву потрібно встановити сирі макаронні вироби.
Вони мають бути у вигляді прямих трубочок, які після встановлення у випічку «дивляться» вгору.
Ідеальний варіант – кілька макаронин, що належать до різновиду тортильйони або ригатоні.
Макаронні вироби повинні бути в тому місці, де розташована начинка.
В результаті сік, що виділився з фруктів або ягід під впливом високих температур, залишиться в порожнині макаронів і не виллється назовні.
Після приготування пирога макаронні вироби необхідно вийняти та викинути. Сама випічка виглядатиме ідеальною.
Спеції не можна додавати бездумно куди доведеться – можна сильно спотворити смак готової страви. Але якщо не додати ту чи іншу добавку, наприклад в плов, то досягти необхідного смаку вже не вийде, передають Патріоти України. Тому готуючи плов, обов’язк...
У спеку влітку найкраще охолоджують напої, які, передають Патріоти України. Ось кілька варіантів найкращих напоїв для літньої спеки: