Приготування випічки, у складі якої є фрукти чи ягоди, може супроводжуватися великою неприємністю. Йдеться про витікання соку із плодів. Рідина виявляється зовні та підгорає. Замість рум’яної поверхні у верхній та нижній частині пирога можуть утворитися «вуглинки», передають Патріоти України.
У результаті випічка втрачає апетитний зовнішній вигляд і нормальну консистенцію, набуваючи при цьому неприємного присмаку. Така страва навряд чи потішить домочадців.
Проте уникнути такого результату досить легко. Якщо встромити в пиріг один продукт, то фруктовий чи ягідний сік не завдадуть страві жодної шкоди.
Перед тим як поставити деко з пирогом у духову шафу, у майбутню страву потрібно встановити сирі макаронні вироби.
Вони мають бути у вигляді прямих трубочок, які після встановлення у випічку «дивляться» вгору.
Ідеальний варіант – кілька макаронин, що належать до різновиду тортильйони або ригатоні.
Макаронні вироби повинні бути в тому місці, де розташована начинка.
В результаті сік, що виділився з фруктів або ягід під впливом високих температур, залишиться в порожнині макаронів і не виллється назовні.
Після приготування пирога макаронні вироби необхідно вийняти та викинути. Сама випічка виглядатиме ідеальною.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...