Картопля, варена в молоці, – це не вигадка і не чиясь хвора фантазія. Так можна смачно відварити навіть не найсмачніші бульби, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Почистіть картоплю, наріжте на четвертинки, а якщо велика, то дрібніше.
Потім залийте водою та варіть 10 хвилин.
Злийте воду. Наберіть в окремий посуд молоко, розігрійте і залийте картоплю.
Відразу посоліть, перемішайте та варіть на мінімальному вогні 20-25 хвилин.
Варити потрібно саме на слабкому вогні під кришкою, інакше молоко пригорить чи втече.
Картопля в молоці не розвалиться, але кожна четвертинка буде м’яка.
В кінці варіння можна відкрити каструлю, щоб молоко трохи випарувалося, а коли все буде готове, потрібно додати вершкове масло, дати настоятися 5 хвилин і подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зверху свіжою зеленню.
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...