Картопля, варена в молоці, – це не вигадка і не чиясь хвора фантазія. Так можна смачно відварити навіть не найсмачніші бульби, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Почистіть картоплю, наріжте на четвертинки, а якщо велика, то дрібніше. Потім залийте водою та варіть 10 хвилин. Злийте воду. Наберіть в окремий посуд молоко, розігрійте і залийте картоплю. Відразу посоліть, перемішайте та варіть на мінімальному вогні 20-25 хвилин. Варити потрібно саме на слабкому вогні під кришкою, інакше молоко пригорить чи втече.
Картопля в молоці не розвалиться, але кожна четвертинка буде м’яка. В кінці варіння можна відкрити каструлю, щоб молоко трохи випарувалося, а коли все буде готове, потрібно додати вершкове масло, дати настоятися 5 хвилин і подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зверху свіжою зеленню.
Газовані напої є основним джерелом доданого цукру в раціоні, що може призвести до різних проблем зі здоров'ям, від зайвого жиру до підвищеного ризику діабету. Якщо ви хочете схуднути та покращити своє здоров'я, найкраще відмовитися від газованих напоїв...
М’ясо – універсальний продукт, який чудово вписується у сніданок, обід чи вечерю. Поспіхом запечений стейк або засмажені котлети теж з’їдаються, але якщо застосувати пару хитрощів, то вони стануть у рази смачнішими, передають Патріоти України.