При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш.передають Патріоти України.
Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверхні сковороди.
У цьому випадку замість апетитної гарячої страви на стіл потрапляє розвалене і зовсім не привабливе місиво.
Причин подібної поразки на кулінарній ниві може бути кілька.
Найочевидніший чинник, від якого залежить успішність процесу, у сковороді. Навряд чи ви без проблем зможете перевертати заготовки з фаршу, якщо посуд має багато подряпин та зазубрин.
Ні до чого хорошого не приведе і економія на олії – через нестачу жиру страва 100% пригорить.
Зазвичай не хочуть прощатися з поверхнею сковорідки і ті котлети, які не паніровані в сухарях або борошні.
Нарешті, прилипати до посуду в процесі смаження можуть і ті котлети, яких на сковороді занадто багато – постарайтеся заповнювати поверхню сковорідки так, щоб між ними був хоча б 1 см вільного простору.
Варена чи заморожена полуниця не може передати тих смакових якостей, якими її наділила природа після дозрівання. До того ж розморожена ягода має непрезентабельний вигляд і рідкий смак. Але є спосіб зберегти ягоди на зиму без звичних для кожної господин...
Відмова від хліба — досить поширене рішення, особливо серед тих, хто прагне покращити здоров'я чи схуднути. Ось детальний огляд того, що може статися з організмом, якщо повністю відмовитися від вживання хліба, передають Патріоти України. . Відмова від...