Акція в магазині може стати чудовою нагодою, щоб поповнити свої запаси продуктів. І якщо у випадку з крупами, кондитерськими виробами та навіть з молочними продуктами, які можна відправити на зберігання в морозильну камеру, хвилюватися за збереження запасів не варто, то стан фруктів при тривалому зберіганні може викликати обґрунтоване переживання, передають Патріоти України.
Наприклад, шкірка бананів наступного дня покривається непривабливими плямами, а потім і зовсім почорніє повністю. Такі банани зовсім не хочеться їсти на сніданок або використовувати як перекус.
Щоб цього не сталося, продовжте життя стиглим фруктам за допомогою одного зі способів, що написані нижче.
1. Деякі господині радять замотати у фольгу хвостики бананів, зібрані в ґроно.
2. Згідно з іншими рекомендаціями, хвостики бананів варто закрутити в поліетиленову плівку.
3. Або роз’єднайте банани з ґрона, щоб кожен фрукт був окремо — так плоди довше зберігатимуться.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...