
У кожної господині є свій перевірений рецепт приготування запеченої курки. Кулінарка Ірина Орищенко поділилась своїм фірмовим — вона запікає м'ясо у рукаві. За цим рецептом курка виходить соковита, зі скоринкою та ароматна.
Інгредієнти:
Приготування:
В окремій тарілочці змішуємо олію з сіллю, соєвий соус, часник натираємо на дрібній терці чи у часникочавці, додаємо всі спеції — все добре перемішати.
Курку чистимо, обрізаємо крайні кінцівки крил, чистимо та добре промиваємо внутрішню частину, обрізаємо та чистимо залозу на хвостику. Добре змащуємо приготованою сумішшю спецій всю курку, та її внутрішню частину. Залишаємо маринуватись на 1 годину в холодильнику.
Духовку вмикаємо розігріватися до температури 200 °C. Після цього начиняємо курку цибулиною чи яблуком, поміщаємо та зав'язуємо в рукав для запікання. Загальний час запікання 1 год. 30 хвилин. За 25−30 хвилин до кінця приготування пакет для запікання розрізаємо і смажимо на режимі конвекція або запікання «верх-низ», щоб зверху запеклась хрустка скоринка.
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...