У кожної господині є свій перевірений рецепт приготування запеченої курки. Кулінарка Ірина Орищенко поділилась своїм фірмовим — вона запікає м'ясо у рукаві. За цим рецептом курка виходить соковита, зі скоринкою та ароматна.
Інгредієнти:
Приготування:
В окремій тарілочці змішуємо олію з сіллю, соєвий соус, часник натираємо на дрібній терці чи у часникочавці, додаємо всі спеції — все добре перемішати.
Курку чистимо, обрізаємо крайні кінцівки крил, чистимо та добре промиваємо внутрішню частину, обрізаємо та чистимо залозу на хвостику. Добре змащуємо приготованою сумішшю спецій всю курку, та її внутрішню частину. Залишаємо маринуватись на 1 годину в холодильнику.
Духовку вмикаємо розігріватися до температури 200 °C. Після цього начиняємо курку цибулиною чи яблуком, поміщаємо та зав'язуємо в рукав для запікання. Загальний час запікання 1 год. 30 хвилин. За 25−30 хвилин до кінця приготування пакет для запікання розрізаємо і смажимо на режимі конвекція або запікання «верх-низ», щоб зверху запеклась хрустка скоринка.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....