У кожної господині є свій перевірений рецепт приготування запеченої курки. Кулінарка Ірина Орищенко поділилась своїм фірмовим — вона запікає м'ясо у рукаві. За цим рецептом курка виходить соковита, зі скоринкою та ароматна.
Інгредієнти:
Приготування:
В окремій тарілочці змішуємо олію з сіллю, соєвий соус, часник натираємо на дрібній терці чи у часникочавці, додаємо всі спеції — все добре перемішати.
Курку чистимо, обрізаємо крайні кінцівки крил, чистимо та добре промиваємо внутрішню частину, обрізаємо та чистимо залозу на хвостику. Добре змащуємо приготованою сумішшю спецій всю курку, та її внутрішню частину. Залишаємо маринуватись на 1 годину в холодильнику.
Духовку вмикаємо розігріватися до температури 200 °C. Після цього начиняємо курку цибулиною чи яблуком, поміщаємо та зав'язуємо в рукав для запікання. Загальний час запікання 1 год. 30 хвилин. За 25−30 хвилин до кінця приготування пакет для запікання розрізаємо і смажимо на режимі конвекція або запікання «верх-низ», щоб зверху запеклась хрустка скоринка.
Такий рулет ідеально підійде для тих, хто обожнює солодощі, проте намагається менше їх їсти. Готується швидко і просто, а смакує з користю та поживністю. Підіймає настрій та енергію, передають Патріоти України. Для приготування одного рулету візьміть:....
Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Звісно, найкорисніша...