Котлети – проста страва, яка відмінно поєднується з різними гарнірами. Але щоб вона виходила не тільки смачною, але й ніжною і соковитою, потрібно враховувати деякі кулінарні тонкощі, передають Патріоти України.
Не варто ігнорувати правило, що передбачає додавання розм’якшеного хліба.
Саме цей продукт допомагає зберегти соковитість та пишність страви у процесі смаження. Без нього котлети виходять щільніші, нижчі.
Також треба додати овочі. Це може бути цибуля, картопля, кабачок або капуста, які зроблять смак більш цікавим, а саме частування буде соковитим, ніжним та повітряним.
Ще одне правило полягає в тому, що переборщувати з кількістю яєць у фарші точно не можна. У цьому випадку частування вийде жорстким. На 1 кілограм фаршу буде достатньо лише 1 яйця.
За бажання цей компонент легко замінити на крохмаль. Якщо цей інгредієнт теж не хочеться додавати, то врятує панірування. Можна для цього брати борошно чи сухарі.
Останнє правило приготування смачних котлет полягає в тому, що другий бік заготовки краще обсмажувати під кришкою. У цьому випадку вся зайва волога піде, але вийде апетитна та рум’яна скоринка.
Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...