Всі ми любимо смачно поїсти, особливо смажену курочку. Але не завжди вона виходить соковитою. Особливо грудинка, яка найчастіше виходить сухою. Давайте приготуємо соковиту та ароматну курочку, від якої вся сім’я буде в повному захваті, передають Патріоти України.
Насамперед потрібно видалити всі кістки з стегон. Потім м’ясо треба замаринувати. У тарілку викласти м’ясо, додати до нього сіль, чорний перець та паприку. Також можна додати спеції на свій смак. Поступово розподілити приправи по всьому м’ясу і залишити маринуватися на 15 хвилин
Часник дрібно нарубати і обсмажити на розігрітій з невеликою кількістю олії на повільному вогні протягом 2 хвилин
Далі додати вогонь максимум і викласти в сковороду м’ясо. Обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки
Перець та помідори помити. Видалити шкірку у помідорів, у перцю видалити насіння. Нарізати на невеликі кубики або соломкою
У скороводу додати нарізані овочі та перемішати. Сюди додати 2 ст л соєвого соусу. Накрити кришкою та тушкувати приблизно 20 хвилин на повільному вогні
Наприкінці додати 1 ст л майонезу, перемішати. Накрити кришкою та ще тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
Посипати нарізаною зеленню та подати до столу
Соковита курочка готова.
Смачного!
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...