Всі ми любимо смачно поїсти, особливо смажену курочку. Але не завжди вона виходить соковитою. Особливо грудинка, яка найчастіше виходить сухою. Давайте приготуємо соковиту та ароматну курочку, від якої вся сім’я буде в повному захваті, передають Патріоти України.
Насамперед потрібно видалити всі кістки з стегон. Потім м’ясо треба замаринувати. У тарілку викласти м’ясо, додати до нього сіль, чорний перець та паприку. Також можна додати спеції на свій смак. Поступово розподілити приправи по всьому м’ясу і залишити маринуватися на 15 хвилин
Часник дрібно нарубати і обсмажити на розігрітій з невеликою кількістю олії на повільному вогні протягом 2 хвилин
Далі додати вогонь максимум і викласти в сковороду м’ясо. Обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки
Перець та помідори помити. Видалити шкірку у помідорів, у перцю видалити насіння. Нарізати на невеликі кубики або соломкою
У скороводу додати нарізані овочі та перемішати. Сюди додати 2 ст л соєвого соусу. Накрити кришкою та тушкувати приблизно 20 хвилин на повільному вогні
Наприкінці додати 1 ст л майонезу, перемішати. Накрити кришкою та ще тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
Посипати нарізаною зеленню та подати до столу
Соковита курочка готова.
Смачного!
Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...
Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...