Котлету по-київськи багато хто любить за її хрумку скоринку і ніжну начинку з вершкового масла. Ідеальна начинка не повинна бризкати на всі боки під час натискання на котлету. Щоб цього не відбувалося, і котлети були в міру соковитими, треба додати до фаршу секретний інгредієнт, радять Патріоти України.
До складу котлети по-київськи входить манка, яка скріплює фарш і не дає маслу витікати на поверхню. Крім того, важливо зробити правильне панірування для таких котлет, що добре утримуватиме їх форму.
Ділимося з вами найпростішим рецептом приготування соковитих котлет по-київськи.
В першу чергу перемелюємо в блендері куряче філе, додаємо 1 яйце, вершки, сіль за смаком та 4 столові ложки манки.
Переходимо до начинки. Беремо м'яке вершкове масло, змішуємо його із зеленню та подрібненим часником.
Починаємо формувати наші котлети. Відбиваємо фарш, формуємо котлетку, всередину якої кладемо начинку, і обвалюємо кожну котлету спочатку в борошні, потім в клярі з яйця і води, потім в панірувальних сухарях, а потім ще раз в яйці і знову в сухарях.
Обсмажуємо котлети по-київськи близько 7 хвилин на розігрітій сковороді з обох боків. Після цього ставимо котлети на декоу духовку на 15 хвилин і запікаємо при температурі 180 градусів.
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...
Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...