Котлету по-київськи багато хто любить за її хрумку скоринку і ніжну начинку з вершкового масла. Ідеальна начинка не повинна бризкати на всі боки під час натискання на котлету. Щоб цього не відбувалося, і котлети були в міру соковитими, треба додати до фаршу секретний інгредієнт, радять Патріоти України.
До складу котлети по-київськи входить манка, яка скріплює фарш і не дає маслу витікати на поверхню. Крім того, важливо зробити правильне панірування для таких котлет, що добре утримуватиме їх форму.
Ділимося з вами найпростішим рецептом приготування соковитих котлет по-київськи.
В першу чергу перемелюємо в блендері куряче філе, додаємо 1 яйце, вершки, сіль за смаком та 4 столові ложки манки.
Переходимо до начинки. Беремо м'яке вершкове масло, змішуємо його із зеленню та подрібненим часником.
Починаємо формувати наші котлети. Відбиваємо фарш, формуємо котлетку, всередину якої кладемо начинку, і обвалюємо кожну котлету спочатку в борошні, потім в клярі з яйця і води, потім в панірувальних сухарях, а потім ще раз в яйці і знову в сухарях.
Обсмажуємо котлети по-київськи близько 7 хвилин на розігрітій сковороді з обох боків. Після цього ставимо котлети на декоу духовку на 15 хвилин і запікаємо при температурі 180 градусів.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...