Котлету по-київськи багато хто любить за її хрумку скоринку і ніжну начинку з вершкового масла. Ідеальна начинка не повинна бризкати на всі боки під час натискання на котлету. Щоб цього не відбувалося, і котлети були в міру соковитими, треба додати до фаршу секретний інгредієнт, радять Патріоти України.
До складу котлети по-київськи входить манка, яка скріплює фарш і не дає маслу витікати на поверхню. Крім того, важливо зробити правильне панірування для таких котлет, що добре утримуватиме їх форму.
Ділимося з вами найпростішим рецептом приготування соковитих котлет по-київськи.
В першу чергу перемелюємо в блендері куряче філе, додаємо 1 яйце, вершки, сіль за смаком та 4 столові ложки манки.
Переходимо до начинки. Беремо м'яке вершкове масло, змішуємо його із зеленню та подрібненим часником.
Починаємо формувати наші котлети. Відбиваємо фарш, формуємо котлетку, всередину якої кладемо начинку, і обвалюємо кожну котлету спочатку в борошні, потім в клярі з яйця і води, потім в панірувальних сухарях, а потім ще раз в яйці і знову в сухарях.
Обсмажуємо котлети по-київськи близько 7 хвилин на розігрітій сковороді з обох боків. Після цього ставимо котлети на декоу духовку на 15 хвилин і запікаємо при температурі 180 градусів.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...