Щоб оладки вийшли пишними: Перевірений та простий рецепт улюбленої страви мільйонів українців

Пишні та рум'яні оладки приготувати зовсім не складно. Для цього не обов'язково замішувати дріжджове тісто. Можна скористатися простим рецептом. Головне, додати секретний інгредієнт – мінеральну воду. З нею тісто вийде "живим" та потрібної консистенції, зазначають Патріоти України.

Усі інгредієнти для оладок мають бути кімнатної температури. Борошно треба просіяти, а потім змішати із сіллю та розпушувачем.

Після цього в тісто для оладок потрібно додати розтоплене вершкове масло та мінеральну газовану волу. Після цього додаються цукор, ванілін та досипається борошно.

Важливо ретельно перемішати тісто, щоб не було грудочок, і дати настоятися близько 15 хвилин перед тим, як смажити оладки на гарячій сковороді.

Готувати оладки потрібно під кришкою та на середньому вогні. Тоді вони піднімуться і вийдуть пишними. Оладки на мінеральній воді виходять досить пісними. За бажання в них можна не додавати цукор, а подавати з варенням, медом або арахісовим маслом.


Що робити, якщо оселедець дуже солоний - секрет досвідчених господинь

субота, 22 лютий 2025, 10:12

Навіть якщо оселедець надто солоний на смак, то це не привід відмовлятися від страви, передають Патріоти України. Господині знають, що є кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Приємного і малосоленого смаку можна досягти вс...

Не відірватися! Ця намазка зі скумбрії така, що захочете їсти її ложками

субота, 22 лютий 2025, 9:12

Намазки — найкраща кулінарна історія, бо готується швидко, всім подобається та миттєво все з’їдається. Якщо ви любите рибу, тоді цей рецепт вам сподобається. Пропонуємо його зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування ...