Щоб оладки вийшли пишними: Перевірений та простий рецепт улюбленої страви мільйонів українців

Пишні та рум'яні оладки приготувати зовсім не складно. Для цього не обов'язково замішувати дріжджове тісто. Можна скористатися простим рецептом. Головне, додати секретний інгредієнт – мінеральну воду. З нею тісто вийде "живим" та потрібної консистенції, зазначають Патріоти України.

Усі інгредієнти для оладок мають бути кімнатної температури. Борошно треба просіяти, а потім змішати із сіллю та розпушувачем.

Після цього в тісто для оладок потрібно додати розтоплене вершкове масло та мінеральну газовану волу. Після цього додаються цукор, ванілін та досипається борошно.

Важливо ретельно перемішати тісто, щоб не було грудочок, і дати настоятися близько 15 хвилин перед тим, як смажити оладки на гарячій сковороді.

Готувати оладки потрібно під кришкою та на середньому вогні. Тоді вони піднімуться і вийдуть пишними. Оладки на мінеральній воді виходять досить пісними. За бажання в них можна не додавати цукор, а подавати з варенням, медом або арахісовим маслом.


Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...