Часто буває, що придбаєш банку томатної пасти, а на страву використаєш, як у рецепті пишуть: 1-2 ст. л. Потім томатна паста відправляється у холодильник, доки не почне пліснявіти чи не прокисне. Щоб цього не було, зберігайте томатну пасту правильно, передають Патріоти України.
Якщо ви придбали томатну пасту в скляній банці, то найкраще буде залити її олією. Вона створить захисний шар і ваша томатна паста буде довго ще зберігатися. Під час приготування більшості страв трішки олії зайвою не буде.
Якщо ж ви придбали томатну пасту в картонній коробці чи пластиковій упаковці, то варто залишок заморозити. Зробити це просто. Візьміть формочки для льоду, наповніть їх пастою, заморозьте протягом декількох годин, а потім перекладіть у харчовий лоток та зберігайте у морозилці.
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...