Часто буває, що придбаєш банку томатної пасти, а на страву використаєш, як у рецепті пишуть: 1-2 ст. л. Потім томатна паста відправляється у холодильник, доки не почне пліснявіти чи не прокисне. Щоб цього не було, зберігайте томатну пасту правильно, передають Патріоти України.
Якщо ви придбали томатну пасту в скляній банці, то найкраще буде залити її олією. Вона створить захисний шар і ваша томатна паста буде довго ще зберігатися. Під час приготування більшості страв трішки олії зайвою не буде.
Якщо ж ви придбали томатну пасту в картонній коробці чи пластиковій упаковці, то варто залишок заморозити. Зробити це просто. Візьміть формочки для льоду, наповніть їх пастою, заморозьте протягом декількох годин, а потім перекладіть у харчовий лоток та зберігайте у морозилці.
Існує багато способів приготування курячих крилець. Багато що залежить від маринаду, варіантів якого теж є немало. Цей — найкрутіший. Крильця довго смажаться на низькій температурі, ніби томляться в духовці. І завдяки цьому м’ясо легко відділяється від...
У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...