Часто буває, що придбаєш банку томатної пасти, а на страву використаєш, як у рецепті пишуть: 1-2 ст. л. Потім томатна паста відправляється у холодильник, доки не почне пліснявіти чи не прокисне. Щоб цього не було, зберігайте томатну пасту правильно, передають Патріоти України.
Якщо ви придбали томатну пасту в скляній банці, то найкраще буде залити її олією. Вона створить захисний шар і ваша томатна паста буде довго ще зберігатися. Під час приготування більшості страв трішки олії зайвою не буде.
Якщо ж ви придбали томатну пасту в картонній коробці чи пластиковій упаковці, то варто залишок заморозити. Зробити це просто. Візьміть формочки для льоду, наповніть їх пастою, заморозьте протягом декількох годин, а потім перекладіть у харчовий лоток та зберігайте у морозилці.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...