Часто буває, що придбаєш банку томатної пасти, а на страву використаєш, як у рецепті пишуть: 1-2 ст. л. Потім томатна паста відправляється у холодильник, доки не почне пліснявіти чи не прокисне. Щоб цього не було, зберігайте томатну пасту правильно, передають Патріоти України.
Якщо ви придбали томатну пасту в скляній банці, то найкраще буде залити її олією. Вона створить захисний шар і ваша томатна паста буде довго ще зберігатися. Під час приготування більшості страв трішки олії зайвою не буде.
Якщо ж ви придбали томатну пасту в картонній коробці чи пластиковій упаковці, то варто залишок заморозити. Зробити це просто. Візьміть формочки для льоду, наповніть їх пастою, заморозьте протягом декількох годин, а потім перекладіть у харчовий лоток та зберігайте у морозилці.
Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву, передають Патріоти України. Деколи випічка...
Часто буває, що придбаєш банку томатної пасти, а на страву використаєш, як у рецепті пишуть: 1-2 ст. л. Потім томатна паста відправляється у холодильник, доки не почне пліснявіти чи не прокисне. Щоб цього не було, зберігайте томатну пасту правильно, пе...