Шедевр французької випічки: Простий рецепт тартатену з грушею від Ектора Хіменеса-Браво (відео)

Суддя шоу «Майстер-шеф» Ектор Хіменес-Браво продовжує адаптувати до домашньої кухні рецепти знаменитих класичних десертів. Цього разу він запропонував швидкий спосіб випікання гордості кулінарів Франції — пирога Тарт Татен, замінивши у ньому яблука на груші, зазначають Патріоти України.

«Простий і смачний рецепт, від якого ваша сім'я буде в захваті! А ще тартатен із груші дуже привабливо виглядає», — прорекламував шеф свій рецепт у Instagram .

Вам знадобляться:

  • груша — 2−3 шт
  • коричневий цукор — 200 гр
  • готове листкове тісто

Спосіб приготування

Грушу зачистити та нарізати на часточки. На холодну металеву сковорідку висипати 200 г коричневого цукру і топити до стану карамелі, викласти грушу і гасити до густого стану.

Вирізати недбалий круглий шматок листкового тіста і накривати їм грушу в сковорідці, підгинаючи краї тіста.

Сковорідку з вмістом поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 15−20 хвилин.

Дістати випічку із духовки, вийняти пиріг, накривши сковорідку плоскою тарілкою. Перевернути пиріг так, щоб він опинився на тарілці (грушами вгору).

Подавати десерт кухар рекомендує з мороженим.

Творить дива! Названо кашу, яка знижує тиск і рівень цукру в крові

середа, 17 квітень 2024, 18:27

Лікарі рекомендують обов’язково їсти цю кашу із цільного зерна, щоб ефективніше контролювати рівень цукру в крові, передають Патріоти України. Зазвичай за умови хвороби на цукровий діабет із раціону виключається їжа, що містить вуглеводи. Хоча лікарі н...

От у чому секрет! Який продукт перетворить курячий суп на вишукану страву

середа, 17 квітень 2024, 15:13

Звичайний курячий суп перетвориться на вишукану страву, якщо додати до нього цей інгредієнт. У традиційному бульйоні з курки, крім м’яса, завжди присутні картопля, локшина та цибульно-морквяна засмажка, передають Патріоти України. Але що буде, якщо зам...