Шедевр майже з нічого: Рецепт простого тортика для ледачих ласунів

Цей рецепт торта дуже простий, і його випічка просто не може бути невдалою. Все, що вам потрібно зробити, це приготувати тісто, застелити форму папером для випічки й дочекатися справжнього кулінарного дива, зазначають Патріоти України.

Для тіста знадобиться:

  • 3 склянки борошна
  • 1 філіжанка манної крупи
  • Щіпка ванільного цукру
  • Щіпка розпушувача
  • 125 мл олії
  • 2 ст.л. цукру

Для начинки потрібно:

  • 300 гр. сиру
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка цукру
  • Щіпка ванільного цукру
  • 100 гр. сметани
  • Також можна додати сухофрукти або родзинки

Приготування

1. У мисці змішати всі інгредієнти, необхідні для тіста, застелити форму папером для випічки, залити тісто.

2. Змішати всі інгредієнти начинки: сир, сметану, цукор, яйця і ванільний цукор. За консистенцією суміш повинна бути схожа на густий йогурт. Отриману масу вилити на тісто в формі для запікання.

3. Випікати при 180 градусах приблизно 30-40 хвилин. Смачного!

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...