Шедевр майже з нічого: Рецепт простого тортика для ледачих ласунів

Цей рецепт торта дуже простий, і його випічка просто не може бути невдалою. Все, що вам потрібно зробити, це приготувати тісто, застелити форму папером для випічки й дочекатися справжнього кулінарного дива, зазначають Патріоти України.

Для тіста знадобиться:

  • 3 склянки борошна
  • 1 філіжанка манної крупи
  • Щіпка ванільного цукру
  • Щіпка розпушувача
  • 125 мл олії
  • 2 ст.л. цукру

Для начинки потрібно:

  • 300 гр. сиру
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка цукру
  • Щіпка ванільного цукру
  • 100 гр. сметани
  • Також можна додати сухофрукти або родзинки

Приготування

1. У мисці змішати всі інгредієнти, необхідні для тіста, застелити форму папером для випічки, залити тісто.

2. Змішати всі інгредієнти начинки: сир, сметану, цукор, яйця і ванільний цукор. За консистенцією суміш повинна бути схожа на густий йогурт. Отриману масу вилити на тісто в формі для запікання.

3. Випікати при 180 градусах приблизно 30-40 хвилин. Смачного!

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...