Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути?
Рекомендується в тісто додавати льодяну воду. Чим вона холодніша, тим краще. Тісто від цього стане еластичнішим, а ще покращиться його консистенція. Воно буде краще розкочуватися. Цей кулінарний трюк допоможе уникнути проблеми пельменів, які розвалюються.
Для приготування тіста потрібні такі продукти:
В дуже льодяну воду потрібно додати борошно, олію, яйця, сіль та цукор. Ретельно вимішайте всі інгредієнти, щоб тісто стало однорідним.
Рецепт надзвичайно простий. Якщо ви не дуже впевнені, що вода холодна, налийте в миску та покладіть в неї лід. А можна заздалегідь охолодити в холодильнику. Залишається тепер зробити начинку та наліпити улюблені пельмені.
Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...