Скажемо відразу, за смаком виходить ну ні краплі не гірше від магазинних шпрот, передають Патріоти України.
Для приготування Вам буде потрібно:
Для заливки на 1 кг риби:
Процес приготування
Рибку необхідно почистити і промити, прибрати хвостові плавники, голови і нутрощі. Викласти тушки рядами в високостінну сковороду. Проклали ряд, слідом викладаємо другий. І так далі. Всі складові заливки змішуємо, і виливаємо на нашу рибку. Не бійтеся щодо цибулиння, воно легко забирається після приготування.
А тепер гасити. Гасити рибку потрібно на повільному вогні під закритою кришкою близько півтори години. За цей час всі кісточки разм’ягчатся, вона просочиться ароматом і смаком заливки, придбає золотистий колір і аромат.
Рибку зняти з вогню, остудити. Лушпиння прибрати можна або відразу, або трішки пізніше. Консерви перекласти в банку, зберігати в холодильнику. Ну, а як їх використати, просто коли їмо з хлібом, або використовуючи в якості компонента бутербродів, вирішувати Вам. Смачного!
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку ...