"Шуба" стане ще смачнішою! Ось що варто додати до салату

Салат "Шуба" – один з найбюджетніших і найсмачніших домашніх салатів, який готується з корисних запечених овочів, а також з оселедцем, цибулею та майонезом, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, ситної "Шуби" з вареними яйцями, синьою цибулею.

Інгредієнти:

  • Цибуля синя – 1 шт.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет – 1 ст.
  • Окріп – 70 мл
  • Оселедець – 1 шт.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Картопля – 2 шт.
  • Яйця – 5 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Буряк – 2-3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 350 г

Спосіб приготування:

1. Всі овочі запікайте у духовці при 200 градусах у фользі приблизно 40-50 хвилин. Після цього очистьте і натріть.

2. Цибулю дрібно наріжте, додайте цукор, оцет і заливаємо окропом. Залиште на 10 хвилин.

3. Поріжте кубиком оселедець.

4. Зберіть салат шарами: викладаємо першим шаром нарізаний оселедець далі трохи олії, цибулю, натерту на велику тертку картоплю, підсолюємо, майонез, білки, майонез, морква, сіль, майонез і останній шар буряків і майонез. Прикрашаємо зверху салат жовтками!

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...