Салат "Шуба" – один з найбюджетніших і найсмачніших домашніх салатів, який готується з корисних запечених овочів, а також з оселедцем, цибулею та майонезом, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, ситної "Шуби" з вареними яйцями, синьою цибулею.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Всі овочі запікайте у духовці при 200 градусах у фользі приблизно 40-50 хвилин. Після цього очистьте і натріть.
2. Цибулю дрібно наріжте, додайте цукор, оцет і заливаємо окропом. Залиште на 10 хвилин.
3. Поріжте кубиком оселедець.
4. Зберіть салат шарами: викладаємо першим шаром нарізаний оселедець далі трохи олії, цибулю, натерту на велику тертку картоплю, підсолюємо, майонез, білки, майонез, морква, сіль, майонез і останній шар буряків і майонез. Прикрашаємо зверху салат жовтками!
Цей спосіб приготування варто запам’ятати і потім передавати всім. Смачна, м’яка, ніжна і дуже швидко готується. Головне зробити все, як вказано у порадах, передають Патріоти України. Потрібно взяти печінки та цибулі 50/50. Цибулю поріжте напівкільцями...
Вирішити проблему можна за допомогою білого оцту, передають Патріоти України. Його треба змішати з водою в рівних пропорціях і розпорошити на меблі. Жодні інші маніпуляції не потрібні. Справа в тому, що оцет – це чудовий засіб, який знищує бактерії та ...