"Шуба" стане ще смачнішою! Ось що варто додати до салату

Салат "Шуба" – один з найбюджетніших і найсмачніших домашніх салатів, який готується з корисних запечених овочів, а також з оселедцем, цибулею та майонезом, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, ситної "Шуби" з вареними яйцями, синьою цибулею.

Інгредієнти:

  • Цибуля синя – 1 шт.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет – 1 ст.
  • Окріп – 70 мл
  • Оселедець – 1 шт.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Картопля – 2 шт.
  • Яйця – 5 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Буряк – 2-3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 350 г

Спосіб приготування:

1. Всі овочі запікайте у духовці при 200 градусах у фользі приблизно 40-50 хвилин. Після цього очистьте і натріть.

2. Цибулю дрібно наріжте, додайте цукор, оцет і заливаємо окропом. Залиште на 10 хвилин.

3. Поріжте кубиком оселедець.

4. Зберіть салат шарами: викладаємо першим шаром нарізаний оселедець далі трохи олії, цибулю, натерту на велику тертку картоплю, підсолюємо, майонез, білки, майонез, морква, сіль, майонез і останній шар буряків і майонез. Прикрашаємо зверху салат жовтками!

Смакота! Як приготувати ніжну печінку з цибулею за 10 хвилин

субота, 2 листопад 2024, 9:08

Цей спосіб приготування варто запам’ятати і потім передавати всім. Смачна, м’яка, ніжна і дуже швидко готується. Головне зробити все, як вказано у порадах, передають Патріоти України. Потрібно взяти печінки та цибулі 50/50. Цибулю поріжте напівкільцями...

Це справді працює! Як всього за дві хвилини прибрати запах затхлості

субота, 2 листопад 2024, 8:15

Вирішити проблему можна за допомогою білого оцту, передають Патріоти України. Його треба змішати з водою в рівних пропорціях і розпорошити на меблі. Жодні інші маніпуляції не потрібні. Справа в тому, що оцет – це чудовий засіб, який знищує бактерії та ...