
Вечеря завжди повинна бути легкою та за 3-4 години до сну. Найкраще для ввечері обирати овочеві, рибні легкі страви, які по-перше – корисні, по-друге – готуються швидко й легко. Одним із таких овочів є смачна цвітна капуста, яку можна запікати, смажити, варити. Фудблогерка Анастасія Солопійка поділилася в Instagram рецептом страви для ідеальної вечері – стейк із цвітної капусти в імбирному соусі, який сподобається всім. Патріоти України пропонують скуштувати цю страву і вам.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Готову страву найкраще їсти гарячою, можна із соусом, наприклад, сметанним або іншим, на ваш смак.
Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...