Швидка та смачна вечеря: Рецепт цвітної капусти в імбирному соусі за 15 хвилин

Вечеря завжди повинна бути легкою та за 3-4 години до сну. Найкраще для ввечері обирати овочеві, рибні легкі страви, які по-перше – корисні, по-друге – готуються швидко й легко. Одним із таких овочів є смачна цвітна капуста, яку можна запікати, смажити, варити. Фудблогерка Анастасія Солопійка поділилася в Instagram рецептом страви для ідеальної вечері – стейк із цвітної капусти в імбирному соусі, який сподобається всім. Патріоти України пропонують скуштувати цю страву і вам.

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 250-300 г
  • імбир – 10 г
  • цибуля – 30 г
  • соєвий соус – 20 г
  • мед – 10 г
  • оливкова олія – 10 г

Спосіб приготування:

  1. Помийте капусту, поріжте на "стейки".
  2. Соус: змішайте соєвий соус із натертим імбиром, додайте подрібнену цибулю, мед, оливкову олію, перемішайте.
  3. "Стейки" перекладіть на деко, змастіть соусом і поставте в духовку на 15 хвилин при 200 С.

Готову страву найкраще їсти гарячою, можна із соусом, наприклад, сметанним або іншим, на ваш смак.

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...