Швидка та смачна вечеря: Рецепт цвітної капусти в імбирному соусі за 15 хвилин

Вечеря завжди повинна бути легкою та за 3-4 години до сну. Найкраще для ввечері обирати овочеві, рибні легкі страви, які по-перше – корисні, по-друге – готуються швидко й легко. Одним із таких овочів є смачна цвітна капуста, яку можна запікати, смажити, варити. Фудблогерка Анастасія Солопійка поділилася в Instagram рецептом страви для ідеальної вечері – стейк із цвітної капусти в імбирному соусі, який сподобається всім. Патріоти України пропонують скуштувати цю страву і вам.

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 250-300 г
  • імбир – 10 г
  • цибуля – 30 г
  • соєвий соус – 20 г
  • мед – 10 г
  • оливкова олія – 10 г

Спосіб приготування:

  1. Помийте капусту, поріжте на "стейки".
  2. Соус: змішайте соєвий соус із натертим імбиром, додайте подрібнену цибулю, мед, оливкову олію, перемішайте.
  3. "Стейки" перекладіть на деко, змастіть соусом і поставте в духовку на 15 хвилин при 200 С.

Готову страву найкраще їсти гарячою, можна із соусом, наприклад, сметанним або іншим, на ваш смак.

Не робіть так! ТОП-4 помилки, які псують смак тушкованого м’яса

неділя, 3 березень 2024, 7:07

Перед тушкуванням м'ясо обсмажуємо на великому вогні. Не накриваємо сковорідку кришкою, щоб текстура м'яса не зіпсувалася. Просмажуємо шматки з обох боків до утворення апетитної скоринки. Не лінуємося і обсмажуємо шматки м'яса не близько один до одного...

Смак приємно здивує! У чому вимочувати оселедець, крім молока - буде дуже смачно

неділя, 3 березень 2024, 6:14

Оселедець - смачна та корисна риба, у тому числі й в солоному вигляді. Однак оселедець, що продається в магазинах, часто буває занадто солоним. У таких випадках його зазвичай попередньо вимочують, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Зазвича...