Швидка та смачна вечеря: Рецепт цвітної капусти в імбирному соусі за 15 хвилин

Вечеря завжди повинна бути легкою та за 3-4 години до сну. Найкраще для ввечері обирати овочеві, рибні легкі страви, які по-перше – корисні, по-друге – готуються швидко й легко. Одним із таких овочів є смачна цвітна капуста, яку можна запікати, смажити, варити. Фудблогерка Анастасія Солопійка поділилася в Instagram рецептом страви для ідеальної вечері – стейк із цвітної капусти в імбирному соусі, який сподобається всім. Патріоти України пропонують скуштувати цю страву і вам.

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 250-300 г
  • імбир – 10 г
  • цибуля – 30 г
  • соєвий соус – 20 г
  • мед – 10 г
  • оливкова олія – 10 г

Спосіб приготування:

  1. Помийте капусту, поріжте на "стейки".
  2. Соус: змішайте соєвий соус із натертим імбиром, додайте подрібнену цибулю, мед, оливкову олію, перемішайте.
  3. "Стейки" перекладіть на деко, змастіть соусом і поставте в духовку на 15 хвилин при 200 С.

Готову страву найкраще їсти гарячою, можна із соусом, наприклад, сметанним або іншим, на ваш смак.

Червона пляма на яйці: Чи можна її їсти і чи небезпечна вона для здоров’я

понеділок, 15 грудень 2025, 23:10

Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...