Потрібні такі продукти:
- 500-600 г будь-якого м’ясного фаршу;
- Сіль, спеції на ваш смак;
- Один плавлений сирок (100 г);
- Два варених яйця;
- Один помідор середнього розміру;
- Одна ст. л. майонезу (можна взяти сметану).
Покроковий процес приготування котлет
М’ясний фарш посолити, поперчити і приправити спеціями. Гарненько перемішати. Грубо натерти варені яйця, підморожений плавлений сирок і скласти в одну мисочку.
Порізати помідор на маленькі кубики і додати в сир з яйцями. Посолити, поперчити і додати майонез. Добре розмішати. Деко вистелити фольгою.
З фаршу сформувати плоскі котлети і покласти на деко. На кожну котлету викласти сирну начинку. Духовку включити на 180 ° і після того, як нагріється, помістити котлети на півгодини. Смачного!