М’яку скибочку хліба змастіть вершковим маслом.
На хлібні скибочки кладемо розім’яту виделкою рибну консерву.
Нарізаємо солоні огірки дуже дрібно і викладаємо їх на рибу.
Сир натираємо на тертці і посипаємо ним зверху бутерброди. Відправляємо бутерброди в розігрітий до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
Швидкі бутерброди готові. Подавайте закуску до столу.
Бажаємо всім приємного апетиту!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...