Не секрет, що влітку в дорозі звичайні огірки стають м'якими, в'ялими і не дуже смачними. На відміну від них, малосольним це не загрожує. Крім того, у дорозі можна потішити душу солоною закускою.
Для приготування довгі плоди ріжуть шматочками по 10 см, а менші варіанти — просто вздовж навпіл. Нарізані огірки солять за смаком, але більше, ніж зазвичай до столу.
Часник нарізають часточками. До огірків додають кілька парасольок кропу. Переважно ті, у яких вже сформувалося насіння. Так страва вийде ще ароматнішою. Додатково беруть листочок хрону.
Солоні огірочки складають у лоток, додають спеції, 5 зубчиків часнику, дві-три парасольки кропу, пів листа хрону.
Жодну рідину заливати не треба. Огірки самі дадуть сік. А малосольними вони стануть приблизно за два дні. Тому, якщо дорога довга, це ідеальний варіант закуски «в дорогу».
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...