Не секрет, що влітку в дорозі звичайні огірки стають м'якими, в'ялими і не дуже смачними. На відміну від них, малосольним це не загрожує. Крім того, у дорозі можна потішити душу солоною закускою.
Для приготування довгі плоди ріжуть шматочками по 10 см, а менші варіанти — просто вздовж навпіл. Нарізані огірки солять за смаком, але більше, ніж зазвичай до столу.
Часник нарізають часточками. До огірків додають кілька парасольок кропу. Переважно ті, у яких вже сформувалося насіння. Так страва вийде ще ароматнішою. Додатково беруть листочок хрону.
Солоні огірочки складають у лоток, додають спеції, 5 зубчиків часнику, дві-три парасольки кропу, пів листа хрону.
Жодну рідину заливати не треба. Огірки самі дадуть сік. А малосольними вони стануть приблизно за два дні. Тому, якщо дорога довга, це ідеальний варіант закуски «в дорогу».
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...