Швидко, бюджетно, смачно та ароматно: Рецепт бутерброду по-італійськи, наче з модного ресторану

Бутерброд

Кожна країна має свою інтерпретацію бутерброду. В Італії це хрумка брускетта, доповнена томатами, сиром, зеленню, часником.

Сьогодні брускетту можна скуштувати практично у всіх українських ресторанах, де є італійське меню. Проте дешевше, звісно, приготувати її вдома. Це дуже просто,

Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

«Брускетта з чері нікого не залишить байдужим, — каже Елла Іванова. — Приготуйте — і переконайтесь у цьому особисто! Приготування бутерброду під силу кожному».

Брускетта з томатами та зеленню
  • Чорний хліб
  • Часник
  • Черрі
  • Сіль
  • Цибулина
  • Перець
  • Олія
  • Гірчиця у зернах
  • Зелень

Хліб трохи підсмажуємо або підсушуємо в духовці. Натираємо часником.

З'єднуємо решту інгредієнтів (їх кількість залежить від вашого смаку). Добре перемішуємо та додаємо помідори.

Формуємо бутерброд.

Смачного!

Цитрусові під забороною: ТОП-4 категорії людей, яким не можна мандарини

середа, 5 листопад 2025, 12:44

Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.

Не робіть помилок! Які макарони краще не купувати - шкідливі й розварюються в кашу

середа, 5 листопад 2025, 11:49

Макарони – це продукт, який завжди є під рукою і рятує, коли потрібно швидко приготувати вечерю. Але не всі види пасти однаково якісні. Одні зберігають форму і мають приємний смак навіть після варіння, інші – розварюються, злипаються і перетворюються н...