Швидко, бюджетно, смачно та ароматно: Рецепт бутерброду по-італійськи, наче з модного ресторану

Бутерброд

Кожна країна має свою інтерпретацію бутерброду. В Італії це хрумка брускетта, доповнена томатами, сиром, зеленню, часником.

Сьогодні брускетту можна скуштувати практично у всіх українських ресторанах, де є італійське меню. Проте дешевше, звісно, приготувати її вдома. Це дуже просто,

Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

«Брускетта з чері нікого не залишить байдужим, — каже Елла Іванова. — Приготуйте — і переконайтесь у цьому особисто! Приготування бутерброду під силу кожному».

Брускетта з томатами та зеленню
  • Чорний хліб
  • Часник
  • Черрі
  • Сіль
  • Цибулина
  • Перець
  • Олія
  • Гірчиця у зернах
  • Зелень

Хліб трохи підсмажуємо або підсушуємо в духовці. Натираємо часником.

З'єднуємо решту інгредієнтів (їх кількість залежить від вашого смаку). Добре перемішуємо та додаємо помідори.

Формуємо бутерброд.

Смачного!

Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

понеділок, 19 травень 2025, 19:14

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Діти точно оцінять! Як приготувати ніжні та повітряні пончики на молоці

понеділок, 19 травень 2025, 18:12

Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України. Для приготування пончиків беремо:. До молока додайте дріжджі та...