Сучасним жінкам часто не вистачає часу на приготування їжі, а сім'ю треба годувати щодня. На допомогу приходять рецепти смачних, ситних, але найпростіших у виконанні страв. Якщо потрібно швидко приготувати обід або вечерю, можна посмажити курячі рубані котлети. Вони чудово поєднуються практично з будь-яким гарніром. Знайти покроковий рецепт можна на сторінці patka_recepti_ в Instagram, передають Патріоти України.
Для приготування рубаних котлет знадобиться:
600 г курячого філе;
100 г твердого сиру;
1 яйце;
3 ст. ложки борошна;
2 ст. ложки сметани;
сіль та спеції за смаком.
Приготування
Курине філе промити під проточною водою, видалити всі плівки і нарізати дрібними кубиками.
Сир натерти на дрібній тертці.
В окремому посудині збити яйце, додати сметану, тертий сир, борошно, сіль та спеції.
Ретельно перемішати. Додати рідку суміш із яйця та сметани до м'яса, акуратно змішати.
Розігріти олію на сковороді і викладати ложкою котлетки, формуючи їх у процесі.
Котлети потрібно обсмажити на середньому вогні по кілька хвилин із кожного боку. Зрозуміти, що страва готова можна по рум'яній апетитній скоринці.
Курячі рубані котлети важливо подавати до столу гарячими. Вони добре підходять до такого гарніру, як рис, булгур та картопляне пюре. Смачного!
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...