
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України.
Для приготування яблучного штруделя з лаваша знадобиться:
- лаваш тонкий (довжина близько 50 см) – 1 шт .;
- яблука – 2 шт .;
- яйце – 1 шт .;
- масло вершкове – 40 г;
- цукор – 4 ст. л .;
- пудра цукрова для посипання;
- горіхи волоські – 100 г;
- родзинки – 50 г;
- кориця.
Етапи приготування:
- Яблука очистити від серцевини, нарізати середніми шматочками. Помістити яблука в сковорідку, додати вершкове масло і всипати 3 столові ложки цукру. Обсмажити яблука на невеликому вогні до м’якості, періодично помішуючи.
Волоські горіхи подрібнити в чаші блендера. - Волоські горіхи подрібнити в чаші блендера.
- До яйця додати 1 столову ложку цукру.
- Гарненько взбити яйце з цукром.
- Лаваш змастити яєчної сумішшю.
- Виложіть на 2/3 довжини лаваша остиглі яблука, родзинки( завчасно промити) і зверху посипати горіхами.
- Плотно, але не сильно притискаючи, лаваш згорнути в рулет.
- Змастити верх рулету яєчної сумішшю, яка залишилась.
- Запекать лаваш в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 10-15 хвилин – до рум’яної скоринки. Дати дуже смачному, хрусткому яблучному штруделю з лаваша охолонути, посипати цукровою пудрою, корицею нарізати на частини і подати до чаю.
Приємного вам апетиту!
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...