Фарширований лаваш, запечений у духовці - дуже смачна закуска, що має багато варіантів приготування. Страва готується швидко, виходить апетитною і ситною, передають Патріоти України.
Продукти:
Як приготувати фарширований лаваш:
1. Лаваш намазати сумішшю з майонезу і томатного соусу (для супротивників майонезу можна використовувати сметану, я пробувала виходить однаково смачно).
2. Сир потерти на тертці і викласти на лаваш.
3. М’ясо або м’ясні продукти (у мене були попередньо відварені сардельки) порізати довгими брусочками, викласти на лаваш.
4. Помідори порізати скибками, викласти на лаваш.
5. Болгарський перчик (його можна взяти побільше у мене був один маленький перчик, але перцем лаваш не зіпсуєш) дрібно порізати, викласти на лаваш.
6. Зелену цибулю і будь-яку зелень порізати на лаваш.
7. Поперчити, додати будь-які спеції на ваш смак.
8. Лаваш згорнути рулетом.
9. Зверху обмазати майонезом або сметаною.
10. Поставити в гарячу духовку на 15-20 хвилин до рум’яної скоринки.
11. Їсти можна гарячим і холодним.
Багато хто думає, що потяг до солодощів чи фастфуду - це просто слабкість характеру або відсутність сили волі. Проте науковці доводять: деякі продукти можуть діяти на мозок так само, як наркотики, передають Патріоти України. Вони стимулюють систему вин...
Торти та десерти у своїй більшості мають досить високу калорійність. І рано чи пізно у кожної господині постає запитання: «А чи можна чимось замінити жир у випічці?» Справді, калорійність у випічці та десертах можна знижувати. Така випічка буде корисні...