Фарширований лаваш, запечений у духовці - дуже смачна закуска, що має багато варіантів приготування. Страва готується швидко, виходить апетитною і ситною, передають Патріоти України.
Продукти:
Як приготувати фарширований лаваш:
1. Лаваш намазати сумішшю з майонезу і томатного соусу (для супротивників майонезу можна використовувати сметану, я пробувала виходить однаково смачно).
2. Сир потерти на тертці і викласти на лаваш.
3. М’ясо або м’ясні продукти (у мене були попередньо відварені сардельки) порізати довгими брусочками, викласти на лаваш.
4. Помідори порізати скибками, викласти на лаваш.
5. Болгарський перчик (його можна взяти побільше у мене був один маленький перчик, але перцем лаваш не зіпсуєш) дрібно порізати, викласти на лаваш.
6. Зелену цибулю і будь-яку зелень порізати на лаваш.
7. Поперчити, додати будь-які спеції на ваш смак.
8. Лаваш згорнути рулетом.
9. Зверху обмазати майонезом або сметаною.
10. Поставити в гарячу духовку на 15-20 хвилин до рум’яної скоринки.
11. Їсти можна гарячим і холодним.
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...
Вчені з Університету Редінга назвали сніданок, який покращує роботу мозку. Дослідження показало, що ранкова трапеза повинна містити 50 грамів волоських горіхів, передають Патріоти України. Експерти запевняють, що споживання волоських горіхів, змішаних ...