Швидко і дуже смачно! Куряче філе з овочами на сковороді

Готується дуже просто і виходить просто дивовижно смачною. Куряче філе прекрасно поєднується з овочами, вони надають йому соковитість і більш цікавий смак, зазначають Патріоти України.

Незважаючи на те, що страва легка в приготуванні, виглядає вона вишукано і ні в чому не поступиться дорогим ресторанним стравам. А продукти для неї вам будуть потрібні самі звичайні, які є в холодильнику у кожного.

Необхідні продукти

  • куряче філе – 600 гр
  • солодкий перець – 200 гр
  • помідори – 200 гр
  • цибуля – 1 шт
  • консервований горошок – 150 гр
  • сир – 200 гр
  • часник – 3 зубчики
  • рослинна олія – 2 ст.л
  • томатна паста – 1 ст.л
  • приправа для курки – 1/2 ч.л
  • сіль – 1/2 ч.л
  • італійські трави – 1/2 ч.л
  • чорний перець
  • зелень

Покроковий процес приготування

Цибулю нарізаємо кубиком і кладемо на сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо до м’якого злегка рум’яного стану і додаємо подрібнений часник.

Солодкий перець нарізаємо кубиком і додаємо до цибулі з часником. Обсмажуємо все разом 1-2 хвилини.

Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до овочів. Обсмажуємо все разом ще кілька хвилин. Додаємо в масу сіль і всі підготовлені спеції. Туди ж кладемо томатну пасту і перемішуємо.

Продовжуємо обсмажувати на сильному вогні ще 1 хвилину і додаємо нарізаний кубиками помідор. Все перемішуємо і тушкуємо 1 хвилину, всипаємо зелений горошок і знімаємо з вогню.

Сир натираємо на дрібну терку і висипаємо зверху на страву. Відправляємо в духовку і випікаємо 5-7 хвилин при температурі 200 градусів. Зверху страву присипаємо зеленню і подаємо до столу.

Що робити, якщо оселедець пересолений - корисні лайфхаки

понеділок, 5 червень 2023, 13:12

Оселедець – це найпростіша та універсальна риба, яка може стати основою для багатьох смачних страв. Її можна просто порізати та подати на стіл із цибулею, можна використовувати в салатах, намазках, паштетах або замаринувати, передають Патріоти України....

Не спішіть розбавляти! Пересолений червоний борщ врятує проста хитрість

понеділок, 5 червень 2023, 10:13

Приготувати ароматний червоний борщ - це ціле мистецтво зі своїми правилами й винятками. Але якщо борщ уже вдався, зіпсувати його може лише сіль, передають Патріоти України. Здавалося б, що складного — додати сіль до страви. Але, мабуть, у кожного таке...