Готується дуже просто і виходить просто дивовижно смачною. Куряче філе прекрасно поєднується з овочами, вони надають йому соковитість і більш цікавий смак, зазначають Патріоти України.
Незважаючи на те, що страва легка в приготуванні, виглядає вона вишукано і ні в чому не поступиться дорогим ресторанним стравам. А продукти для неї вам будуть потрібні самі звичайні, які є в холодильнику у кожного.
Необхідні продукти
Цибулю нарізаємо кубиком і кладемо на сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо до м’якого злегка рум’яного стану і додаємо подрібнений часник.
Солодкий перець нарізаємо кубиком і додаємо до цибулі з часником. Обсмажуємо все разом 1-2 хвилини.
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до овочів. Обсмажуємо все разом ще кілька хвилин. Додаємо в масу сіль і всі підготовлені спеції. Туди ж кладемо томатну пасту і перемішуємо.
Продовжуємо обсмажувати на сильному вогні ще 1 хвилину і додаємо нарізаний кубиками помідор. Все перемішуємо і тушкуємо 1 хвилину, всипаємо зелений горошок і знімаємо з вогню.
Сир натираємо на дрібну терку і висипаємо зверху на страву. Відправляємо в духовку і випікаємо 5-7 хвилин при температурі 200 градусів. Зверху страву присипаємо зеленню і подаємо до столу.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...