Вишню в Україні вирощують вже тисячу років, а завдяки культовому Шевченковому "Садок вишневий коло хати" вона стала однією з улюблених національних рослин. При цьому доволі швидко люди збагнули, що ягоди – знахідка для кулінарної творчості, вважають Патріоти України. А проваривши їх з цукром, отримуєш чудовий десерт із насиченим смаком. Втім, калорійність таких ласощів часто зупиняє навіть їхніх найвідданіших шанувальників…
Український шеф-кухар, власник ресторану у столиці, зірка "МайстерШефу", реформатор шкільного харчування Євген Клопотенко опублікував на власному сайті рецепт вишневого варення з ароматом кориці. І це непогане рішення для любителів солодких десертів та тих, хто слідкує за фігурою.
Depo.ua пропонує спробувати приготувати швидкий смаколик за порадами відомого кухаря.
1. Вишню перебираємо, миємо і очищуємо від кісточок. Це можна зробити спеціальним апаратом, шпилькою або звичайним олівцем.
2. Висипаємо вишні у каструлю з товстим дном і засипаємо цукром, доки не виділиться сік.
3. Кладемо всередину палички кориці і ставимо на середній вогонь.
4. Доводимо до кипіння і варимо хвилин 10.
5. Коли варення охолоне, витягаємо палички кориці і розкладаємо варення по стерилізованих банках.
6. Закручуємо кришками і ставимо банки у прохолодне і темне місце.
Смачного!
Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...
Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...