Швидко і просто: Рецепт угорського грибного супу із паприкою

На вихідних чимало господинь намагаються експериментувати зі звичним меню. І якщо ви радували близьких українським борщем із яловичиною, приготуйте також грибний суп із паприкою за угорським рецептом, радять Патріоти України.

Інгредієнти: вершкове масло (2 ст. л.), цибуля (1 шт.), свіжі гриби (250 г), подрібнений кріп (2 ч. л.), паприка (1 ст. л.), соєвий соус (1 ст. л.), петрушка (0,25 склянки), сіль, свіжомелений чорний перець.

Приготування:

Зелень петрушки та кропу промиваємо під проточною водою та викладаємо на паперові рушники. Потім дрібно рубаємо їх ножем.

Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і також дрібно ріжемо.

Гриби можна взяти як лісові, так і печериці. Якщо у вас є заморожені гриби – приготувати угорський суп можна з них, попередньо розморозивши. Промиваємо їх у проточній воді, очищаємо і дрібно ріжемо.

Беремо каструлю з товстим дном і розтоплюємо в ній вершкове масло, потім всипаємо дрібно нарізану цибулю і пасеруємо близько 5-7 хвилин. Додаємо гриби та обсмажуємо їх до м'якості.

Потім вливаємо бульйон, соєвий соус, додаємо паприку та кріп. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо близько 15 хвилин. Якщо хочете, щоб суп вийшов густішим, можна додати 1-2 шт. картоплі.

В окремому посуді змішуємо трохи підігріте молоко та борошно, розмішуємо, щоб не було грудочок. Потім вливаємо цю суміш у каструлю із супом. Продовжуємо варити ще близько 15 хвилин.

Додаємо лимонний сік, солимо, перчимо до смаку. Знімаємо з плити, розливаємо в порційні тарілки та додаємо сметану та петрушку.

Джерело: Апостроф

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...