На вихідних чимало господинь намагаються експериментувати зі звичним меню. І якщо ви радували близьких українським борщем із яловичиною, приготуйте також грибний суп із паприкою за угорським рецептом, радять Патріоти України.
Інгредієнти: вершкове масло (2 ст. л.), цибуля (1 шт.), свіжі гриби (250 г), подрібнений кріп (2 ч. л.), паприка (1 ст. л.), соєвий соус (1 ст. л.), петрушка (0,25 склянки), сіль, свіжомелений чорний перець.
Приготування:
Зелень петрушки та кропу промиваємо під проточною водою та викладаємо на паперові рушники. Потім дрібно рубаємо їх ножем.
Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і також дрібно ріжемо.
Гриби можна взяти як лісові, так і печериці. Якщо у вас є заморожені гриби – приготувати угорський суп можна з них, попередньо розморозивши. Промиваємо їх у проточній воді, очищаємо і дрібно ріжемо.
Беремо каструлю з товстим дном і розтоплюємо в ній вершкове масло, потім всипаємо дрібно нарізану цибулю і пасеруємо близько 5-7 хвилин. Додаємо гриби та обсмажуємо їх до м'якості.
Потім вливаємо бульйон, соєвий соус, додаємо паприку та кріп. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо близько 15 хвилин. Якщо хочете, щоб суп вийшов густішим, можна додати 1-2 шт. картоплі.
В окремому посуді змішуємо трохи підігріте молоко та борошно, розмішуємо, щоб не було грудочок. Потім вливаємо цю суміш у каструлю із супом. Продовжуємо варити ще близько 15 хвилин.
Додаємо лимонний сік, солимо, перчимо до смаку. Знімаємо з плити, розливаємо в порційні тарілки та додаємо сметану та петрушку.
Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...
Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...