Швидко і смачно: Простий рецепт капусняка із ковбасою

Капуста - найважливіше джерело вітамінів взимку та на початку весни. Капустяний суп може буте легким та дієтичним, але цей рецепт до таких не належить. Навряд чи вам вдасться схуднути, але точно буде смачно, зазначають Патріоти України.

Інгедієнти:

  • 400 г квашеної капусти
  • 40 г смальцю
  • 60 г борошна
  • 20 г цибулі
  • 50 г копченого сала (корейки або грудинки)
  • 100 г копченої ковбаси
  • 100 г сметани
  • 1 ч.л. меленого червоного перцю
  • сіль

Приготування

Квашену капусту варити до готовності у 1,5 л води.

Копчене сало нарізати дрібними кубиками та витопити з нього жир, у якому 7-8 хв. смажити нарізану тонкими кружальцями ковбасу разом зі шкварками.

Додати це все до капусти.

В смальці підрум'янити борошно. Домішати туди мелений червоний перець, терту цибулю, залити все холодною водою і додати до капусти. Кип'ятити все разом ще 10 хв.

Подавати краще зі сметаною.

Джерело: ТСН.ua

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...