
Капуста - найважливіше джерело вітамінів взимку та на початку весни. Капустяний суп може буте легким та дієтичним, але цей рецепт до таких не належить. Навряд чи вам вдасться схуднути, але точно буде смачно, зазначають Патріоти України.
Квашену капусту варити до готовності у 1,5 л води.
Копчене сало нарізати дрібними кубиками та витопити з нього жир, у якому 7-8 хв. смажити нарізану тонкими кружальцями ковбасу разом зі шкварками.
Додати це все до капусти.
В смальці підрум'янити борошно. Домішати туди мелений червоний перець, терту цибулю, залити все холодною водою і додати до капусти. Кип'ятити все разом ще 10 хв.
Подавати краще зі сметаною.
Картопля - корисна, ситна та низькокалорійна, але неправильне поєднання з іншими продуктами може перетворити її на справжню травну бомбу. Експерти дієтологи попереджають: деякі комбінації викликають важкість у шлунку, сонливість та втому, передають Пат...
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...