Швидко і смачно: Простий рецепт капусняка із ковбасою

Капуста - найважливіше джерело вітамінів взимку та на початку весни. Капустяний суп може буте легким та дієтичним, але цей рецепт до таких не належить. Навряд чи вам вдасться схуднути, але точно буде смачно, зазначають Патріоти України.

Інгедієнти:

  • 400 г квашеної капусти
  • 40 г смальцю
  • 60 г борошна
  • 20 г цибулі
  • 50 г копченого сала (корейки або грудинки)
  • 100 г копченої ковбаси
  • 100 г сметани
  • 1 ч.л. меленого червоного перцю
  • сіль

Приготування

Квашену капусту варити до готовності у 1,5 л води.

Копчене сало нарізати дрібними кубиками та витопити з нього жир, у якому 7-8 хв. смажити нарізану тонкими кружальцями ковбасу разом зі шкварками.

Додати це все до капусти.

В смальці підрум'янити борошно. Домішати туди мелений червоний перець, терту цибулю, залити все холодною водою і додати до капусти. Кип'ятити все разом ще 10 хв.

Подавати краще зі сметаною.

Джерело: ТСН.ua

Темний шоколад корисний для серця? Нове дослідження вас здивує

п’ятниця, 12 вересень 2025, 18:16

Темний шоколад давно вважають здоровішою альтернативою солодощам із високим вмістом цукру. Але нове дослідження показує ще одну вагому причину насолоджуватися ним: зниження ризику гіпертонії, передають Патріоти України. Що показало дослідження У дослі...

Це варто знати! Як кава впливає на мозок

п’ятниця, 12 вересень 2025, 12:46

Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...