Випічка з яблуками гарна тим, що рецепти актуальні протягом усього року. Процес замішування тіста для печива швидкий і легкий, а в результаті виходять дуже ніжні вироби з горіховим присмаком і ароматом кориці, зазначають Патріоти України.
Очищені яблука натерти на великій тертці, волоські горіхи подрібнити.
Яйця збити в піну, додати цукор і збивати до кремоподібного стану, після чого ввести розм'якшене вершкове масло і продовжувати збивання ще кілька хвилин.
У яєчно-масляну суміш поступово всипати просіяне борошно з розпушувачем і вимісити до однорідності, після чого додати яблука, корицю і горіхи і акуратно перемішати.
Готове тісто викладати столовою ложкою на застелений пергаментом деко і випікати 15-20 хвилин за 200°С.
Яблука використовуйте кисло-солодкі.
Норму закладання цукру міняйте відповідно до свого смаку і в залежності від кислоти яблук.
Крім кориці, для ароматизації тіста використовуйте ванільний цукор, а також лимонну або апельсинову цедру.
У тісто за бажання можна додати мак, родзинки або в'ялену журавлину.
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...
У світі, де кількість випадків деменції зростає рекордними темпами (лише за останні роки - на 200%!), з'явилася надія, що не вимагає дорогих препаратів чи генетичного втручання. Вона - на тарілці, передають Патріоти України. У найбільшому на сьогодні д...