Випічка з яблуками гарна тим, що рецепти актуальні протягом усього року. Процес замішування тіста для печива швидкий і легкий, а в результаті виходять дуже ніжні вироби з горіховим присмаком і ароматом кориці, зазначають Патріоти України.
Очищені яблука натерти на великій тертці, волоські горіхи подрібнити.
Яйця збити в піну, додати цукор і збивати до кремоподібного стану, після чого ввести розм'якшене вершкове масло і продовжувати збивання ще кілька хвилин.
У яєчно-масляну суміш поступово всипати просіяне борошно з розпушувачем і вимісити до однорідності, після чого додати яблука, корицю і горіхи і акуратно перемішати.
Готове тісто викладати столовою ложкою на застелений пергаментом деко і випікати 15-20 хвилин за 200°С.
Яблука використовуйте кисло-солодкі.
Норму закладання цукру міняйте відповідно до свого смаку і в залежності від кислоти яблук.
Крім кориці, для ароматизації тіста використовуйте ванільний цукор, а також лимонну або апельсинову цедру.
У тісто за бажання можна додати мак, родзинки або в'ялену журавлину.
В процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України. Руками перемішувати фарш зручно, а...
Кисломолочний сир - один із найпопулярніших продуктів у раціоні багатьох людей. Він багатий на білок, кальцій, фосфор, вітаміни групи B та інші корисні речовини, що сприяють зміцненню кісток, підтримці м’язів та покращенню обміну речовин. Але, попри вс...