У норвезькій кухні немає жодної страви, яка увійшла б в міжнародну кухню, але в цій країні є страви, які ні в якій іншій країні не готують настільки смачно. Отже, сьогодні Патріоти України пропонують приготувати швидку, ситну, ароматну та дуже ніжну страву норвезької кухні – оселедець з яблуками, запечений у духовці.
Інгредієнти:
Приготування:
Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...
Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...