Швидко, просто і дуже смачно! Желе з кисломолочного сиру - літній десерт для тих, хто любить солодощі

Желе з кисломолочного сиру - смачні і корисні ласощі, які люблять не тільки діти, а й дорослі, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир — 200 гр.;
  • молоко — 125 мл.;
  • сметана — 125 гр.;
  • цукор — 100 гр.;
  • желатин — 12 г, інформує Ukr.Media.

Приготування:

Для приготування сирного желе можна брати будь-який сир, як жирний домашній, так і знежирений. Молоко підігріємо до температури 30-40 градусів. Желатин розчинимо в теплому молоці і залишимо для набухання на 10-15 хвилин.

Сир, цукор і сметану помістимо в глибоку миску і зіб'ємо блендером до однорідного стану. Вливаємо молоко з розчиненим в ньому желатином і ще раз все добре зіб'ємо. Розливаємо сирну масу по склянках, креманках або формах і відправляємо в холодильник для застигання і стабілізації на 1 годину. Сирне желе готове! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!

Готувати дуже просто! Рум'яний пиріг на кефірі для всієї родини - підійде на обід, вечерю або як перекус

вівторок, 19 березень 2024, 4:15

Пироги на кефірі є паличкою-виручалочкою кожної господині. Така ситна страва буде актуальною і на обід, і на вечерю, а в холодному вигляді підійде для перекусу, передають Патріоти України. Однією з важливих переваг такого пирога є те, що готується він ...

Візьміть на замітку! Експерти назвали найкорисніший спосіб приготування яєць

вівторок, 19 березень 2024, 0:12

Яйця можна зустріти практично в кожному списку корисних продуктів: вони сповнені білка, вітамінів, мінералів та корисних жирів, передають Патріоти України. Проте, багато дієтологів дотримуються думки, що неправильно приготовані яйця не тільки не корисн...