Швидко, просто і дуже смачно! Желе з кисломолочного сиру - літній десерт для тих, хто любить солодощі

Желе з кисломолочного сиру - смачні і корисні ласощі, які люблять не тільки діти, а й дорослі, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир — 200 гр.;
  • молоко — 125 мл.;
  • сметана — 125 гр.;
  • цукор — 100 гр.;
  • желатин — 12 г, інформує Ukr.Media.

Приготування:

Для приготування сирного желе можна брати будь-який сир, як жирний домашній, так і знежирений. Молоко підігріємо до температури 30-40 градусів. Желатин розчинимо в теплому молоці і залишимо для набухання на 10-15 хвилин.

Сир, цукор і сметану помістимо в глибоку миску і зіб'ємо блендером до однорідного стану. Вливаємо молоко з розчиненим в ньому желатином і ще раз все добре зіб'ємо. Розливаємо сирну масу по склянках, креманках або формах і відправляємо в холодильник для застигання і стабілізації на 1 годину. Сирне желе готове! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...