Безумовно, як діти, так і дорослі, обожнюють картоплю фрі, але оскільки її готують в тонні олії, користі від неї мало. Щоб мінімізувати використання олії – приготуйте її в духовці.
Картопля фрі, або як її називають ще – французька картопля, відмінний варіант швидкого гарніру. Зазвичай її готують у фритюрі, але щоб зменшити калорійність страви – спробуйте використати духовку.
Картопля фрі в духовці за 20 хвилин – це справжня знахідка. Її можна подавати до м'яса чи риби, або овочевого салату. Спробуйте також її з курячими наґетсами та улюбленим соусом.
Рецепт картоплі фрі в духовці
Час: 20 хвилин
Порції: 2 – 4
Приготування:
Розігрійте духовку до 220 градусів в режимі "конвекція". Підготуйте деко: вкрийте його шаром пергаменту для випікання.
Почистіть та помийте картоплю. Наріжте її грубими скибками, а далі кожну з них брусочками. Промийте водою та просушіть на шарі паперового рушника.
Перекладіть все в миску або пакет, влийте олію, спеції та перемішайте.
Викладіть картоплю на деко та відправте запікатися на 15 хвилин.
Готову картоплю перекладіть на тарілку, за бажанням посоліть. Подавайте з курячими наґетсами, або рибними паличками. Також така картопля чудово підійде до бургерів чи кебабу.
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...