Безумовно, як діти, так і дорослі, обожнюють картоплю фрі, але оскільки її готують в тонні олії, користі від неї мало. Щоб мінімізувати використання олії – приготуйте її в духовці.
Картопля фрі, або як її називають ще – французька картопля, відмінний варіант швидкого гарніру. Зазвичай її готують у фритюрі, але щоб зменшити калорійність страви – спробуйте використати духовку.
Картопля фрі в духовці за 20 хвилин – це справжня знахідка. Її можна подавати до м'яса чи риби, або овочевого салату. Спробуйте також її з курячими наґетсами та улюбленим соусом.
Рецепт картоплі фрі в духовці
Час: 20 хвилин
Порції: 2 – 4
Приготування:
Розігрійте духовку до 220 градусів в режимі "конвекція". Підготуйте деко: вкрийте його шаром пергаменту для випікання.
Почистіть та помийте картоплю. Наріжте її грубими скибками, а далі кожну з них брусочками. Промийте водою та просушіть на шарі паперового рушника.
Перекладіть все в миску або пакет, влийте олію, спеції та перемішайте.
Викладіть картоплю на деко та відправте запікатися на 15 хвилин.
Готову картоплю перекладіть на тарілку, за бажанням посоліть. Подавайте з курячими наґетсами, або рибними паличками. Також така картопля чудово підійде до бургерів чи кебабу.
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...
Фрикадельки чи котлети без цибулі? Здається, це неможливо, адже в більшості сімей саме смажена цибуля вважається обов’язковим інгредієнтом. Але виявляється, що її можна легко замінити іншим овочем - і страва стане ще ніжнішою та соковитішою, передають ...