Смачні та красиві закуски прикрасять будь-який стіл. Вони з'їдаються першими, тому краще готувати їх побільше. Своїм перевіреним рецептом святкової закуски ділиться відомий кулінарний блогер Христина Азізян. Поєднання буряка та оселедця нагадують смак знаменитого салату, а зелень надає їй цікавого та пікантного присмаку.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Буряк натерти на дрібній тертці. Додати часник, сіль, перець.
У кожну тарталетку викласти листочки салату. На салатне листя розподілити ложку буряка зі спеціями. Зверху викласти два шматочки філе оселедця, з боків — півкільця цибулі, по центру — кріп.
Якщо ви плануєте приготувати більше закуски, то кількість продуктів збільшуйте відповідно. Для такої закуски краще купити вже готове філе оселедця шматочками.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...