Швидко, смачно, ситно: Рецепт бризолі, смакрликів з фаршу на швидку руку

Від кількості цибулі залежить соковитість бризоль

Бризолі

Популярна фудблогерка Alina FooDee, яка нещодавно порадувала фанатів дуже вдалим рецептом торта, запропонувала варіант смачної та простої вечері з доступних інгредієнтів — бризолі з фаршем у духовці.

Аліна зазначила, що для цього рецепту підходить будь-який фарш: свинячий, яловичий чи курячий.

Страва виходить ситною й готується дуже швидко.

Продукти:
Яйця — 5 шт.
Фарш — 500 г
Цибуля — 1 шт.
Майонез — 2 ст.
Сметана — 2 ст.
Спеції — до смаку
Сир — 100 г
Сіль, чорний мелений перець — до смаку
Вершкове масло — 1 ст.л.
Рослинна олія
Приготування:
Спочатку потрібно приготувати млинці з яєць — розбити одне яйце, додати сіль. Перемішати. Вилити яйце на сковороду. Обсмажити до рум'яності, перевернути. Посмажити 5 млинців.
Дрібно нарізати цибулю й обсмажити на суміші вершкового масла та олії.
Додати обсмажену цибулю у фарш, перемішати. Додати сіль та чорний мелений перець.
Змішати сметану з майонезом. Додати спеції до смаку.
Розподілити по млинцю 1/5 частину фаршу. Зверху змастити соусом. Покласти шматочок сиру. Згорнути у рулет.

Як зберегти яблука свіжими більше шести тижнів - простий лайфхак

понеділок, 11 серпень 2025, 13:10

Виявлено простий метод зберігання яблук, який дозволяє зберегти їх свіжими, смачними й апетитними навіть через шість тижнів після покупки. Фахівці пояснюють, що головною причиною швидкого псування фруктів є газ етилен, який вони виділяють і який приско...

Їжте яйця - і живіть довше! Наука підтвердила зниження ризику смерті на 30%

понеділок, 11 серпень 2025, 11:43

Нове дослідження доводить: яйця - це не просто джерело білка, а справжній захисник від старіння і серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України. Вчені виявили, що споживання яєць від одного до шести разів на тиждень знижує ризик смерті від х...