Швидко, смачно, ситно: Рецепт бризолі, смакрликів з фаршу на швидку руку

Від кількості цибулі залежить соковитість бризоль

Бризолі

Популярна фудблогерка Alina FooDee, яка нещодавно порадувала фанатів дуже вдалим рецептом торта, запропонувала варіант смачної та простої вечері з доступних інгредієнтів — бризолі з фаршем у духовці.

Аліна зазначила, що для цього рецепту підходить будь-який фарш: свинячий, яловичий чи курячий.

Страва виходить ситною й готується дуже швидко.

Продукти:
Яйця — 5 шт.
Фарш — 500 г
Цибуля — 1 шт.
Майонез — 2 ст.
Сметана — 2 ст.
Спеції — до смаку
Сир — 100 г
Сіль, чорний мелений перець — до смаку
Вершкове масло — 1 ст.л.
Рослинна олія
Приготування:
Спочатку потрібно приготувати млинці з яєць — розбити одне яйце, додати сіль. Перемішати. Вилити яйце на сковороду. Обсмажити до рум'яності, перевернути. Посмажити 5 млинців.
Дрібно нарізати цибулю й обсмажити на суміші вершкового масла та олії.
Додати обсмажену цибулю у фарш, перемішати. Додати сіль та чорний мелений перець.
Змішати сметану з майонезом. Додати спеції до смаку.
Розподілити по млинцю 1/5 частину фаршу. Зверху змастити соусом. Покласти шматочок сиру. Згорнути у рулет.

Лише спробуйте! Додайте ці інгредієнти в тісто для оладок та отримайте новий смак звичної страви

середа, 9 квітень 2025, 10:12

Якщо оладки на вашому столі – часті гості, і ви хочете урізноманітнити їх смак, ми пропонуємо додати в тісто деякі додаткові інгредієнти. З ними готова випічка заграє новим смаком. А які це інгредієнти, розповідаємо далі. Банан є чудовим наповнювачем д...

А ви це знали? Чи можна їсти паску до Великодня

середа, 9 квітень 2025, 9:55

Паска – один із головних символів Великодня, що має глибоке духовне й культурне значення. Саме тому з нею пов’язано чимало традицій, звичаїв і водночас заборон та забобонів. Одне з найпоширеніших запитань полягає у тому, чи можна їсти паску до Великодн...