Швидко, смачно, ситно: Рецепт бризолі, смакрликів з фаршу на швидку руку

Від кількості цибулі залежить соковитість бризоль

Бризолі

Популярна фудблогерка Alina FooDee, яка нещодавно порадувала фанатів дуже вдалим рецептом торта, запропонувала варіант смачної та простої вечері з доступних інгредієнтів — бризолі з фаршем у духовці.

Аліна зазначила, що для цього рецепту підходить будь-який фарш: свинячий, яловичий чи курячий.

Страва виходить ситною й готується дуже швидко.

Продукти:
Яйця — 5 шт.
Фарш — 500 г
Цибуля — 1 шт.
Майонез — 2 ст.
Сметана — 2 ст.
Спеції — до смаку
Сир — 100 г
Сіль, чорний мелений перець — до смаку
Вершкове масло — 1 ст.л.
Рослинна олія
Приготування:
Спочатку потрібно приготувати млинці з яєць — розбити одне яйце, додати сіль. Перемішати. Вилити яйце на сковороду. Обсмажити до рум'яності, перевернути. Посмажити 5 млинців.
Дрібно нарізати цибулю й обсмажити на суміші вершкового масла та олії.
Додати обсмажену цибулю у фарш, перемішати. Додати сіль та чорний мелений перець.
Змішати сметану з майонезом. Додати спеції до смаку.
Розподілити по млинцю 1/5 частину фаршу. Зверху змастити соусом. Покласти шматочок сиру. Згорнути у рулет.

Які страви повинні стояти на столі на Новий рік 2023, щоб весь рік мати гроші - рецепти

середа, 7 грудень 2022, 22:25

Новий рік 2023 потрібно зустрічати правильно. Щоб рік Кролика став успішним і вдалим для вашої родини, варто вибирати правильне меню, передають Патріоти України. Як відзначають експерти, категорично заборонено в Новий рік ставити на стіл страви з кроли...

Якщо не застиг холодець: Один простий спосіб, як виправити страву

середа, 7 грудень 2022, 19:43

Холодець - популярна в Україні страва, яку готують на свята. Зокрема на Новий рік та Різдво. Однак нерідко не всі господині справляються із завданням приготування страви, і холодець навідріз відмовляється застигати, передають Патріоти України. Що ж роб...