Швидко, смачно та небанально! Як приготувати піцу на перекус за 15 хвилин

Той випадок, коли перекус можна приготувати за 10 - 15 хвилин. І ми говоримо не про бутерброди, які уже проїлися, а про справжнісіньку ситну піцу, зазначають Патріоти України.

Піца, яка готується на сковороді за лічені хвилини – справжня паличка-виручалочка для тих, хто зранку поспішає і не завжди вдається приділити готуванню багато часу. Швидким рецептом поділилася фуд-блогерка Настя Солопійка. Тож мерщій зберігайте його та нехай день починається смачно!

Інгредієнти для тіста:

  • 100 грамів сметани 15 – 20%;
  • 1 яйце;
  • 80 грамів борошна;
  • 3 грами соди;
  • Дрібка солі;
  • 1 столова ложка оливкової олії.

Для начинки:

  • 3 столові ложки томатного соусу;
  • 1 помідор;
  • 2 штуки печериць;
  • 125 грамів моцарели;
  • 1 – 2 слайси бекону.

Спосіб приготування:

  1. Сметану змішайте разом з яйцем, а тоді додайте просіяне борошно, соду та сіль. Усе ретельно перемішайте до консистенції "густої сметани".
  2. Вилийте тісто на сковорідку та розрівняйте ложкою.
  3. Тим часом поки основа піци готується, змастіть її томатним соусом. А далі – викладіть решту начинки.
  4. Накрийте кришкою і смажте на середньому вогні 10 – 12 хвилин.

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...