Швидко, смачно та небанально! Як приготувати піцу на перекус за 15 хвилин

Той випадок, коли перекус можна приготувати за 10 - 15 хвилин. І ми говоримо не про бутерброди, які уже проїлися, а про справжнісіньку ситну піцу, зазначають Патріоти України.

Піца, яка готується на сковороді за лічені хвилини – справжня паличка-виручалочка для тих, хто зранку поспішає і не завжди вдається приділити готуванню багато часу. Швидким рецептом поділилася фуд-блогерка Настя Солопійка. Тож мерщій зберігайте його та нехай день починається смачно!

Інгредієнти для тіста:

  • 100 грамів сметани 15 – 20%;
  • 1 яйце;
  • 80 грамів борошна;
  • 3 грами соди;
  • Дрібка солі;
  • 1 столова ложка оливкової олії.

Для начинки:

  • 3 столові ложки томатного соусу;
  • 1 помідор;
  • 2 штуки печериць;
  • 125 грамів моцарели;
  • 1 – 2 слайси бекону.

Спосіб приготування:

  1. Сметану змішайте разом з яйцем, а тоді додайте просіяне борошно, соду та сіль. Усе ретельно перемішайте до консистенції "густої сметани".
  2. Вилийте тісто на сковорідку та розрівняйте ложкою.
  3. Тим часом поки основа піци готується, змастіть її томатним соусом. А далі – викладіть решту начинки.
  4. Накрийте кришкою і смажте на середньому вогні 10 – 12 хвилин.

Доступний всім! Названо напій, який рятує серце

понеділок, 8 грудень 2025, 11:44

Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.