Швидко, смачно та оригінально: Рецепт фаршированих перців з яйцями та сиром

Якщо цікаві та корисні ідеї для сніданків закінчились, не хвилюйтесь. Ми доповнимо вашу книгу рецептів ще одним смачним варіантом, зазначають Патріоти України.

Приготуйте яйця прямо у болгарському перці. Оригінальний сніданок точно буде до вподоби вашій сім'ї.

Рецепт фаршированого перцю

Інгредієнти

  • 2 великі болгарські перці;
  • пів чайної ложки солі;
  • 4 яйця;
  • 2 столові ложки знежиреного молока;
  • щіпка перцю;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • пів склянки цибулі;
  • 2 склянки шпинату;
  • ⅓ склянки сиру фета;

Спосіб приготування

Крок 1. Промийте перець під водою, розріжте навпіл та видаліть усе насіння. Покладіть розрізом вгору на тарілку та поставте у мікрохвильову піч на 2 – 3 хвилини, щоб він став м'яким. Після цього просушіть та натріть сіллю.

Крок 2. Розігрійте пательню, додайте олії та висипте туди подрібнену цибулю. Обсмажуйте до золотої скоринки протягом 2 хвилин. За цей час промийте та наріжте шпинат, додайте на пательню та готуйте ще 1 – 2 хвилини.

Крок 3. У місткості змішайте яйця, молоко та мелений перець. Начиніть перець шпинатом, посипте фетою і вилийте зверху яєчну суміш.

Крок 4. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте протягом 30 – 35 хвилин, поки начинка не схопиться.

Джерело: 24 канал

Що потрібно додати до тіста, щоб приготувати млинці з дірочками

понеділок, 20 січень 2025, 16:12

Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...

Господиням на замітку! Що додати в каструлю, щоб помітно прискорити варіння картоплі

понеділок, 20 січень 2025, 15:08

Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності, передають Патріоти України. Зазвичай варіння...