Приготуйте яйця прямо у болгарському перці. Оригінальний сніданок точно буде до вподоби вашій сім'ї.
Спосіб приготування
Крок 1. Промийте перець під водою, розріжте навпіл та видаліть усе насіння. Покладіть розрізом вгору на тарілку та поставте у мікрохвильову піч на 2 – 3 хвилини, щоб він став м'яким. Після цього просушіть та натріть сіллю.
Крок 2. Розігрійте пательню, додайте олії та висипте туди подрібнену цибулю. Обсмажуйте до золотої скоринки протягом 2 хвилин. За цей час промийте та наріжте шпинат, додайте на пательню та готуйте ще 1 – 2 хвилини.
Крок 3. У місткості змішайте яйця, молоко та мелений перець. Начиніть перець шпинатом, посипте фетою і вилийте зверху яєчну суміш.
Крок 4. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте протягом 30 – 35 хвилин, поки начинка не схопиться.
Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...
Італійська піца вже давно увійшла в меню нашої кухні. Вона зайняла почесне місце на столі під час святкувань днів народження, та пікніків на природі і просто як смачна вечеря в колі друзів. передають Патріоти України. Господині приловчились готувати пі...