Швидко, смачно та оригінально: Рецепт фаршированих перців з яйцями та сиром

Якщо цікаві та корисні ідеї для сніданків закінчились, не хвилюйтесь. Ми доповнимо вашу книгу рецептів ще одним смачним варіантом, зазначають Патріоти України.

Приготуйте яйця прямо у болгарському перці. Оригінальний сніданок точно буде до вподоби вашій сім'ї.

Рецепт фаршированого перцю

Інгредієнти

  • 2 великі болгарські перці;
  • пів чайної ложки солі;
  • 4 яйця;
  • 2 столові ложки знежиреного молока;
  • щіпка перцю;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • пів склянки цибулі;
  • 2 склянки шпинату;
  • ⅓ склянки сиру фета;

Спосіб приготування

Крок 1. Промийте перець під водою, розріжте навпіл та видаліть усе насіння. Покладіть розрізом вгору на тарілку та поставте у мікрохвильову піч на 2 – 3 хвилини, щоб він став м'яким. Після цього просушіть та натріть сіллю.

Крок 2. Розігрійте пательню, додайте олії та висипте туди подрібнену цибулю. Обсмажуйте до золотої скоринки протягом 2 хвилин. За цей час промийте та наріжте шпинат, додайте на пательню та готуйте ще 1 – 2 хвилини.

Крок 3. У місткості змішайте яйця, молоко та мелений перець. Начиніть перець шпинатом, посипте фетою і вилийте зверху яєчну суміш.

Крок 4. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте протягом 30 – 35 хвилин, поки начинка не схопиться.

Джерело: 24 канал

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...