Відомий ресторатор Савелій Лібкін розповів про ще одну страву, яку він любить готувати вранці.
У Instagram ресторатор докладно розповів, як готувати ньюді (голі равіолі).
Інгредієнти:
- 300 г листків шпинату;
- 200 грамів домашнього жирного та сухого сиру;
- 100 грамів семоли;
- 4 жовтки;
- 30 г дрібно натертого пармезану;
- Сіль.
Приготування:
- Сир протерти через сито
- Шпинат бланшувати підкисленим окропом, дрібно порубати і остудити.
- З сиру, віджатого шпинату, жовтків, борошна та пармезану замісити тісто.
- Розділити на шматочки розміром з кавову ложку і кожен шматочок закатати у борошні, надавши форму мигдальної кісточки.
- Відкласти готові ньюді у холодильник на 30 хвилин.
- Відварити ньюді до закипання в окропі.
- У сотейнику прогріти трохи вершків із вершковим маслом та ложечкою пармезану.
- Перекласти ньюді у вершки, прогріти та подавати.
«Буде смачно. Я цю страву готую на сніданок», — пише Сава Лібкін.
За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти У...
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...