Відомий ресторатор Савелій Лібкін розповів про ще одну страву, яку він любить готувати вранці.
У Instagram ресторатор докладно розповів, як готувати ньюді (голі равіолі).
Інгредієнти:
- 300 г листків шпинату;
- 200 грамів домашнього жирного та сухого сиру;
- 100 грамів семоли;
- 4 жовтки;
- 30 г дрібно натертого пармезану;
- Сіль.
Приготування:
- Сир протерти через сито
- Шпинат бланшувати підкисленим окропом, дрібно порубати і остудити.
- З сиру, віджатого шпинату, жовтків, борошна та пармезану замісити тісто.
- Розділити на шматочки розміром з кавову ложку і кожен шматочок закатати у борошні, надавши форму мигдальної кісточки.
- Відкласти готові ньюді у холодильник на 30 хвилин.
- Відварити ньюді до закипання в окропі.
- У сотейнику прогріти трохи вершків із вершковим маслом та ложечкою пармезану.
- Перекласти ньюді у вершки, прогріти та подавати.
«Буде смачно. Я цю страву готую на сніданок», — пише Сава Лібкін.
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...