Швидко, смачно та просто - рецепт "голих равіолі" від відомого ресторатора

Ньюді

Відомий ресторатор Савелій Лібкін розповів про ще одну страву, яку він любить готувати вранці.

У Instagram ресторатор докладно розповів, як готувати ньюді (голі равіолі).

Інгредієнти:
  • 300 г листків шпинату;
  • 200 грамів домашнього жирного та сухого сиру;
  • 100 грамів семоли;
  • 4 жовтки;
  • 30 г дрібно натертого пармезану;
  • Сіль.
Приготування:
  • Сир протерти через сито
  • Шпинат бланшувати підкисленим окропом, дрібно порубати і остудити.
  • З сиру, віджатого шпинату, жовтків, борошна та пармезану замісити тісто.
  • Розділити на шматочки розміром з кавову ложку і кожен шматочок закатати у борошні, надавши форму мигдальної кісточки.
  • Відкласти готові ньюді у холодильник на 30 хвилин.
  • Відварити ньюді до закипання в окропі.
  • У сотейнику прогріти трохи вершків із вершковим маслом та ложечкою пармезану.
  • Перекласти ньюді у вершки, прогріти та подавати.

«Буде смачно. Я цю страву готую на сніданок», — пише Сава Лібкін.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...