
Відомий ресторатор Савелій Лібкін розповів про ще одну страву, яку він любить готувати вранці.
У Instagram ресторатор докладно розповів, як готувати ньюді (голі равіолі).
Інгредієнти:
- 300 г листків шпинату;
- 200 грамів домашнього жирного та сухого сиру;
- 100 грамів семоли;
- 4 жовтки;
- 30 г дрібно натертого пармезану;
- Сіль.
Приготування:
- Сир протерти через сито
- Шпинат бланшувати підкисленим окропом, дрібно порубати і остудити.
- З сиру, віджатого шпинату, жовтків, борошна та пармезану замісити тісто.
- Розділити на шматочки розміром з кавову ложку і кожен шматочок закатати у борошні, надавши форму мигдальної кісточки.
- Відкласти готові ньюді у холодильник на 30 хвилин.
- Відварити ньюді до закипання в окропі.
- У сотейнику прогріти трохи вершків із вершковим маслом та ложечкою пармезану.
- Перекласти ньюді у вершки, прогріти та подавати.
«Буде смачно. Я цю страву готую на сніданок», — пише Сава Лібкін.
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.