Швидко, смачно та просто - рецепт "голих равіолі" від відомого ресторатора

Ньюді

Відомий ресторатор Савелій Лібкін розповів про ще одну страву, яку він любить готувати вранці.

У Instagram ресторатор докладно розповів, як готувати ньюді (голі равіолі).

Інгредієнти:
  • 300 г листків шпинату;
  • 200 грамів домашнього жирного та сухого сиру;
  • 100 грамів семоли;
  • 4 жовтки;
  • 30 г дрібно натертого пармезану;
  • Сіль.
Приготування:
  • Сир протерти через сито
  • Шпинат бланшувати підкисленим окропом, дрібно порубати і остудити.
  • З сиру, віджатого шпинату, жовтків, борошна та пармезану замісити тісто.
  • Розділити на шматочки розміром з кавову ложку і кожен шматочок закатати у борошні, надавши форму мигдальної кісточки.
  • Відкласти готові ньюді у холодильник на 30 хвилин.
  • Відварити ньюді до закипання в окропі.
  • У сотейнику прогріти трохи вершків із вершковим маслом та ложечкою пармезану.
  • Перекласти ньюді у вершки, прогріти та подавати.

«Буде смачно. Я цю страву готую на сніданок», — пише Сава Лібкін.

Кому не можна чорний чай - попередження лікарів

понеділок, 3 листопад 2025, 18:07

Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...

Яблучні кісточки - корисний мікроелемент чи прихована отрута?

понеділок, 3 листопад 2025, 10:15

Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...