
Відомий ресторатор Савелій Лібкін розповів про ще одну страву, яку він любить готувати вранці.
У Instagram ресторатор докладно розповів, як готувати ньюді (голі равіолі).
Інгредієнти:
- 300 г листків шпинату;
 - 200 грамів домашнього жирного та сухого сиру;
 - 100 грамів семоли;
 - 4 жовтки;
 - 30 г дрібно натертого пармезану;
 - Сіль.
 
Приготування:
- Сир протерти через сито
 - Шпинат бланшувати підкисленим окропом, дрібно порубати і остудити.
 - З сиру, віджатого шпинату, жовтків, борошна та пармезану замісити тісто.
 - Розділити на шматочки розміром з кавову ложку і кожен шматочок закатати у борошні, надавши форму мигдальної кісточки.
 - Відкласти готові ньюді у холодильник на 30 хвилин.
 - Відварити ньюді до закипання в окропі.
 - У сотейнику прогріти трохи вершків із вершковим маслом та ложечкою пармезану.
 - Перекласти ньюді у вершки, прогріти та подавати.
 
«Буде смачно. Я цю страву готую на сніданок», — пише Сава Лібкін.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...