Гарбуз не дарма називають королем осені. Страви з нього виходять завжди вдалими, їх дуже просто готувати, а ще це зовсім недорого. Крім того, пояснює кулінарка Оксана Дорош, вони допоможуть ще й тримати фігуру в тонусі.
Інгредієнти:
- гарбуз 150 г
- оливкова олія 4 ст. ложки
- оцет винний 2 ст. ложки
- соєвий соус 2 ст. ложки
- гірчиця французька 1 ч. ложка
- зубчик часнику
Приготування:
Гарбуз натерти на грубій тертці. Тепер готуємо заправку: у тарілку викладаємо подрібнений часник. Додаємо оливкову олію, оцет, соєвий соус, гірчицю. Перемішуємо та додаємо до гарбуза, добре перемішуємо салат. Перед подачею бажано трошки його охолодити.
Маринована цибуля ідеально поєднується з багатьма стравами, особливо м’ясними. Проте іноді буває, що треба терміново цибулю в салат чи до шашлику. На допомогу може прийти такий рецепт: 30 хвилин і цибуля готова, передають Патріоти України. Цибулю потрі...
Червона риба може прикрасити будь-який святковий стіл, до того ж, її вживання в їжу в осінньо-зимовий період допомагає підтримувати норму вітаміну D в організмі. Досвідчені господині помітили, що набагато дешевше засолити червону рибу вдома, аніж купув...