Гарбуз не дарма називають королем осені. Страви з нього виходять завжди вдалими, їх дуже просто готувати, а ще це зовсім недорого. Крім того, пояснює кулінарка Оксана Дорош, вони допоможуть ще й тримати фігуру в тонусі.
Інгредієнти:
- гарбуз 150 г
- оливкова олія 4 ст. ложки
- оцет винний 2 ст. ложки
- соєвий соус 2 ст. ложки
- гірчиця французька 1 ч. ложка
- зубчик часнику
Приготування:
Гарбуз натерти на грубій тертці. Тепер готуємо заправку: у тарілку викладаємо подрібнений часник. Додаємо оливкову олію, оцет, соєвий соус, гірчицю. Перемішуємо та додаємо до гарбуза, добре перемішуємо салат. Перед подачею бажано трошки його охолодити.
Пропонуємо приготувати ніжний, м’який пиріг на кефірі з насиченим кавовим смаком і ароматом. Продукти для рецепту потрібні найпростіші, впевнені вони є у вас у холодильнику, а сам процес приготування дуже легкий, передають Патріоти України. 1. У кефір ...
Грибна підлива готується дуже швидко, а підійде до будь-якого гарніру. Пісна страва і смачна, тому обов’язково придбайте печериці і приготуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Сковорідку розігрійте, додайте олію та порізану кубиками цибулю. О...