Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гречку промити та висипати на дно рукава. Насипати сіль, перець та улюблені спеції.
2. Цибулю та моркву порізати. Цибулю обсмажити. Викласти овочі до гречки.
3. Викласти цілі печериці.
4. Додати сметану.
5. Налити воду. Щільно зав`язати рукав.
6. Випікати при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...