Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гречку промити та висипати на дно рукава. Насипати сіль, перець та улюблені спеції.
2. Цибулю та моркву порізати. Цибулю обсмажити. Викласти овочі до гречки.
3. Викласти цілі печериці.
4. Додати сметану.
5. Налити воду. Щільно зав`язати рукав.
6. Випікати при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.
Багато господарок додають хліб у фарш, з якого планують приготувати котлети. Хліб виступає як «сполучний» компонент і не дає страві розвалюватись, передають Патріоти України. Цей додатковий інгредієнт допомагає зробити котлети більш пишними. Ще однією...
Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...