Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гречку промити та висипати на дно рукава. Насипати сіль, перець та улюблені спеції.
2. Цибулю та моркву порізати. Цибулю обсмажити. Викласти овочі до гречки.
3. Викласти цілі печериці.
4. Додати сметану.
5. Налити воду. Щільно зав`язати рукав.
6. Випікати при температурі 180 градусів 30-35 хвилин.
Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...
Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...