Швидко, ситно та смачно: Рецепт гарбузового супу із плавленим сиром

Суп из тыквы (Фото: Cayla1 / Unsplash)

Гарбуз — один з найпопулярніших овочів, його часто використовують для приготування супів і гарнірів, а також різноманітних десертів. Його цінують не тільки за смакові якості, але і за користь, адже гарбуз — овоч дієтичний, з великим вмістом клітковини і каротину. Патріоти України пропонують вам скуштувати швидкий, але дуже смачний суп із ним.

Інгредієнти:

  • Гарбуз (розміром з великий грейпфрут)
  • П’ять середніх картоплин
  • Одна цибулина
  • Один плавлений сирок
  • 250 г жирних вершків
  • Спеції за смаком

Приготування:

1. Гарбуз, картоплю і цибулю очистити, після чого нарізати на великі кубики і обсмажити в сотейнику на вершковому маслі. Коли овочі обсмажаться, слід залити їх водою на п’ять сантиметрів вище суміші і залишити тушкуватись.

2. Коли овочі стануть м’якими, необхідно перетворити їх на пюре за допомогою блендера. Потім поставити на вогонь і поступово додавати плавлений сирок, даючи йому розчинитися.

3. Додайте вершки, посоліть і поперчіть. При подачі можна прикрасити зеленню і сухариками.

Джерело: НВ

Розставлено крапки над "і": Чи можна пити каву натщесерце

вівторок, 13 травень 2025, 7:22

Видання Real Simple надало практичні поради та надало корисну інформацію, щоб дати відповідь на всі питання стосовно кави натщесерце, яке щодня хвилює тисячі людей, передають Патріоти України. Попри переваги, вживання кави на порожній шлунок — не завжд...

А ви це знали? Навіщо до кави додавати скибочку лимона

вівторок, 13 травень 2025, 7:09

Мільйони людей люблять пити чай із лимоном. Найцікавіше, що скибочку лимона можна додавати до кави. Подібне поєднання може викликати чимало запитань, тож варто розібратися у деталях, передають Патріоти України. Поєднання лише здається якимось дивним. Н...