Швидко, ситно та смачно: Рецепт гарбузового супу із плавленим сиром

Суп из тыквы (Фото: Cayla1 / Unsplash)

Гарбуз — один з найпопулярніших овочів, його часто використовують для приготування супів і гарнірів, а також різноманітних десертів. Його цінують не тільки за смакові якості, але і за користь, адже гарбуз — овоч дієтичний, з великим вмістом клітковини і каротину. Патріоти України пропонують вам скуштувати швидкий, але дуже смачний суп із ним.

Інгредієнти:

  • Гарбуз (розміром з великий грейпфрут)
  • П’ять середніх картоплин
  • Одна цибулина
  • Один плавлений сирок
  • 250 г жирних вершків
  • Спеції за смаком

Приготування:

1. Гарбуз, картоплю і цибулю очистити, після чого нарізати на великі кубики і обсмажити в сотейнику на вершковому маслі. Коли овочі обсмажаться, слід залити їх водою на п’ять сантиметрів вище суміші і залишити тушкуватись.

2. Коли овочі стануть м’якими, необхідно перетворити їх на пюре за допомогою блендера. Потім поставити на вогонь і поступово додавати плавлений сирок, даючи йому розчинитися.

3. Додайте вершки, посоліть і поперчіть. При подачі можна прикрасити зеленню і сухариками.

Джерело: НВ

Перевірте себе! ТОП-5 симптомів, які свідчать, що ви п’єте занадто багато кави

неділя, 23 лютий 2025, 18:03

Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...

А ви це знали? Чому при варінні картоплі утворюється біла піна

неділя, 23 лютий 2025, 17:08

Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....