Швидко, ситно та смачно: Рецепт гарбузового супу із плавленим сиром

Суп из тыквы (Фото: Cayla1 / Unsplash)

Гарбуз — один з найпопулярніших овочів, його часто використовують для приготування супів і гарнірів, а також різноманітних десертів. Його цінують не тільки за смакові якості, але і за користь, адже гарбуз — овоч дієтичний, з великим вмістом клітковини і каротину. Патріоти України пропонують вам скуштувати швидкий, але дуже смачний суп із ним.

Інгредієнти:

  • Гарбуз (розміром з великий грейпфрут)
  • П’ять середніх картоплин
  • Одна цибулина
  • Один плавлений сирок
  • 250 г жирних вершків
  • Спеції за смаком

Приготування:

1. Гарбуз, картоплю і цибулю очистити, після чого нарізати на великі кубики і обсмажити в сотейнику на вершковому маслі. Коли овочі обсмажаться, слід залити їх водою на п’ять сантиметрів вище суміші і залишити тушкуватись.

2. Коли овочі стануть м’якими, необхідно перетворити їх на пюре за допомогою блендера. Потім поставити на вогонь і поступово додавати плавлений сирок, даючи йому розчинитися.

3. Додайте вершки, посоліть і поперчіть. При подачі можна прикрасити зеленню і сухариками.

Джерело: НВ

Проковтнете язика від задоволення: Рецепт фантастичних ласощів з курячої грудки та гірчичного-пивного кляра

неділя, 16 січень 2022, 20:15

Той, хто спробує це блюдо, ніколи не зможе назвати це просто котлетами. А знаєте чому? Він просто проковтне язика від задоволення. Ніжні шматочки курячої грудки у спеціальному гірчичному клярі на пиві. У цього блюда є тільки одна назва — насолода, зазн...

Краще, ніж традиційні голубці: Рецепт капустяного торта з м’ясом

неділя, 16 січень 2022, 19:15

У першу чергу подбайте про капусту. Її листя потрібно підготувати як й для голубців. Важливо, щоб вони були не переварені. Можна використовувати старий метод — каструлю з окропом. А ті, у кого є мікрохвильовка — витратять на цей процес 5 хвилин. Другий...