Швидко, ситно та смачно: Рецепт курячих сердечок у сметані


Приготування:

  1. Ретельно помийте та почистіть сердечка, зріжте зайвий жир та розріжте їх навпіл. Знову промийте проточною водою.
  2. Цибулю наріжте півкільцями.
  3. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній серця та цибулю.
  4. Додайте спецій та перемішайте.
  5. Обсмажуйте страву при високій температурі, доки цибуля не пустить сік.
  6. Накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте страву ще 20 хвилин.
7. У глибокому посуді змішайте воду зі сметаною, додайте борошна та перемішайте, щоб не було грудочок.
8. Додайте сметанковий соус до сердець та перемішайте.
9. Доведіть соус до кипіння та тушкуйте ще 1 хвилину.
10. Висипте дрібно нарізаний кріп та тушкуйте страву ще 2 хвилини.
11. Смачні та поживні курячі сердечка в сметані готові. Смачного!

Буде смакота! Як замаринувати філе перед запіканням для салатів

субота, 26 квітень 2025, 8:12

Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають оцет під час варіння картоплі

субота, 26 квітень 2025, 7:12

Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...