Швидко, ситно та смачно: Рецепт курячих сердечок у сметані


Приготування:

  1. Ретельно помийте та почистіть сердечка, зріжте зайвий жир та розріжте їх навпіл. Знову промийте проточною водою.
  2. Цибулю наріжте півкільцями.
  3. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній серця та цибулю.
  4. Додайте спецій та перемішайте.
  5. Обсмажуйте страву при високій температурі, доки цибуля не пустить сік.
  6. Накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте страву ще 20 хвилин.
7. У глибокому посуді змішайте воду зі сметаною, додайте борошна та перемішайте, щоб не було грудочок.
8. Додайте сметанковий соус до сердець та перемішайте.
9. Доведіть соус до кипіння та тушкуйте ще 1 хвилину.
10. Висипте дрібно нарізаний кріп та тушкуйте страву ще 2 хвилини.
11. Смачні та поживні курячі сердечка в сметані готові. Смачного!

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...